هند با مشکلات اقتصادی عظيمی از قبيل کسری بودجه شديد و تورم بالا مواجه است و همين موانع سبب می‌شود و بهبود وضع اقتصادی هند بسيار دشوار شود.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از سي سي تي وي، "ميلان وايشناو" کارشناس موسسه تحقيقاتي "کارنگي" در واشنگتن در گفتگو با اين شبکه گفت: حزب "بي‌جي پي" توانست در انتخابات هند حزب حاکم را شکست بدهد و به قدرت برسد. اين حزب در شعارهاي انتخاباتي‌اش از برنامه‌هاي اقتصادي سخن مي‌گفت اما درباره برنامه‌هاي اقتصادي اش ابهام بسيار زيادي داشت.

اين ابهام در برنامه‌ها ، تعمدي و با نگاه راهبردي بود. اين حزب نمي‌خواست مسائل خاص و مشخصي را در حوزه اقتصادي مطرح کند که مجبور به توضيح درباره آن باشد. اما حالا بي جي پي به قدرت رسيده است و سکاندار دولت است.

اين حزب در عرصه اقتصادي با مشکلات جدي مواجه است. موانع جدي و عظيم براي اجراي سياست‌هاي اقتصادي صحيح و مناسب در هند وجود دارد. بايد توجه داشت که" بي‌جي‌پي" فقط مجلس سفلاي هند را در کنترل خود گرفته است اما در مجلس علياي هند کنترلي ندارد.

اگر قرار باشد در هند برنامه‌اي به تصويب برسد و اجرا شود بايد مجلس عليا نيز با اين برنامه همراهي کند. نکته ديگر اينکه ساختار قدرت در هند به صورتي است که اداره امور بيشتر از طريق دولت‌هاي ايالتي است و نه دولت مرکزي.

درنتيجه امکان عمل و اقدام "نارندرا مودي" نخست وزير جديد هند يا ديگر نخست وزيران هند در حوزه مسائل ملي ازقبيل مسائل آموزشي و بيمه و درماني و اقتصادي بسيار محدود است.

نکته سوم اينکه هند با مشکلات اقتصادي عظيمي ازقبيل کسري بودجه شديد و تورم بالا مواجه است. همين موانع سبب مي‌شود بهبود وضع اقتصادي هند بسيار دشوار شود. قطع نظر از اينکه بهترين سياست‌ها را مودي اجرا کند يا اجرا نکند. بهبود اوضاع اقتصادي هند زمان مي برد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار