به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ ابوالقاسم رضوانی از اعتیاد، کمتحرکی، تغذیه نامناسب، خشونت و رفتارهای جنسی خارج از چارچوب به عنوان تهدیدهای در کمین نوجوانان نام برد .
وی با اشاره به اینکه ارتباط و هماهنگی مستمر آموزش و پرورش و وزارت بهداشت بهبود وضع بهداشت و سلامت مدارس را به همراه دارد، افزود: باید از فروش نوشیدنی و ساندویج دست ساز و غیر بهداشتی، پفک و چیپس در مدارس جلوگیری شود.
کارشناس دفتر سلامت نوجوانان و مدارس وزارت کشور همچنین در زمینه سلامت نوجوانان ادامه داد: وجود روانپزشک ، جامعهشناس و مربی آموزش مسائل دینی درمدارس برای آموزش و جهتدهی افکار نوجوانان ضروری است.
مقدمی فر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیرازهم در این همایش افزود: با حضور کارشناسان شرکت کننده برای سلامت نوجوانان و دانشآموزان برنامهریزیهای مناسبی صورت می گیرد.
کارشناس مسوول سلامت نوجوانان و مدارس فارس هم در این همایش از بسته شدن بوفههای مدرسه در صورت بروز تخلف و توزیع مواد غذایی غیراستاندارد خبر داد.
بخشیزاده با بیان اینکه غذاهای صنعتی پیش از ورود به مدارس باید بررسی شوند و مورد تایید وزارت بهداشت قرار گیرند ادامه داد: مدارسی که دچار تخلف شوند در مرحله نخست اخطار شفاهی، مرحله دوم اخطار کتبی و در مرحله آخر به آموزش و پرورش معرفی می شوند تا درباره آنان تصمیم گرفته شود.
وی گفت: باید با دادن ستاره و امتیاز به مدرسه هایی که به تغذیه سالم اهمیت می دهند ،آنها را تشویق کرد.
بخشی زاده افزود: در این زمینه 27 درصد از مدارس فارس پنج ستاره و 26 درصد چهار ستاره دریافت کردند و مدارسی نیز وجود دارند که ستارهای دریافت نکرده اند.
انتهای پیام/