مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد از تبادل تفاهم‌نامه همکاری میان شهرداری و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، علی آبسالان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد یکی از قطب‌های علمی  مشهد و پشتوانه علمی مدیریت شهری است.

وی در حمایت از طرح‌ها و پژوهش‌های حوزه مدیریت شهری افزود: شهرداری به عنوان متولی مدیریت‌ شهری با استفاده از فناوری‌های روز همواره سعی در افزایش رضایتمندی شهروندان داشته که در این زمینه طرح‌ها، پژوهش‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی را تعریف کرده‌ است و در راستای به کارگیری و توسعه سامانه‌های نوین خدمات شهروندی، نیازمند همیاری و پشتیبانی اساتید و دانش آموختگان و متخصصان عالی دانشگاهی است.

آبسالان در ادامه تصریح کرد: حرکت مدیریت شهری به سمت مدیریتی دانش‌محور نیازمند پشتیبانی مراکز پژوهشی و نهادهای دانشی است که این تفاهمنامه‌ها نیز به عنوان یکی از مباحث تسهیل کننده اهداف راهبردی مطرح است.

وی به مهمترین موضوعات تفاهم‌نامه و موافقت‌های انجام شده اشاره کرد و گفت: توسعه کارت‌های هوشمند مشترک دانشجویی با تکیه بر معماری من کارت، خدمات مختلفی را از طریق این کارت به دانشجویان ارایه خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد افزود: برگزاری دوره‌های تخصصی GIS و همکاریهای علمی پژوهشی در توسعه بکارگیری خدمات شرکت‌های دانش بنیان نیز از دیگر موضوعات تفاهم‌نامه است.

علی آبسالان در خصوص موضوع توسعه کارت‌های هوشمند دانشجویی مبتنی بر پایه من کارت نیز گفت: شهرداری مشهد در راستای ایجاد زیرساخت های لازم برای الکترونیکی کردن کامل عملیات پرداخت خرد در حوزه حمل و نقل عمومی نهضتی را از اواخر سال 89 آغاز کرد.

وی ضمن اشاره به این مطلب که اجرای طرح من کارت تحول سازنده ای در بهبود عملکرد سیستم حمل و نقل عمومی درون شهری ایجاد کرده است و از آن به عنوان یکی از موفق‌ترین پروژه‌های ملی می توان یاد کرد، افزود: می توان با استفاده از ساختار من کارت، کارت‌های هوشمند دانشجویی را هم ارائه نمود به طوری که دانشجویان بتوانند از امکانات و خدمات مبتنی بر من کارت علاوه بر خدمات دانشگاهی، در حوزه سرویس‌های شهروندی نیز استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به عنوان یکی از کانون‌های مهم در فعالیت‌های آموزشی در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین فعالیت‌های ارزشمند پژوهشی، همگانی کردن علم و تکنولوژی جایگاه ویژه‌ای در سطح منطقه دارد و در صورت برقراری بستر مناسب ارتباطی می‌توان از ظرفیت‌های علمی پژوهشی دانشگاه استفاده کرد.

آبسالان تصریح کرد: با توجه به اختصاص بودجه قابل توجهی از طرف مدیریت ارشد شهرداری به موضوع حمایت از فعالیت‌های علمی پژوهشی شرکت‌های دانش بنیان در سال جاری، امید است بتوان با ورود جدی دانشگاه این بودجه جذب شده و در راستای فعالیت‌های علمی دانشگاهی و پیشبرد اهداف مدیریت شهری استفاده شود.

فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در جهت توسعه فعالیت‌های دانش محور است

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد نیز در ادامه این جلسه با اشاره به موضوع هم افزایی مطرح شده سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد، عنوان کرد: استفاده از فعالیت‌های علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد باعث ایجاد ارزش افزوده برای مجموعه شهرداری مشهد است که دانشگاه آزاد اسلامی از هر گونه هم افزایی با سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد کاملا پشتیبانی و حمایت خواهد کرد.

ناصر پریز در ادامه با اشاره به مهمترین فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قسمت اعظم فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در جهت توسعه فعالیت‌های دانش محور است و تقاضای ما نیز در این قسمت توسعه همکاری پژوهشی است که با تمام امکانات در این عرصه حضور خواهیم داشت.

وی افزود: مشاهده شده برخی ارگان‌های دولتی ، پروژه‌های بسیار کلانی را با دانشگاههای غیربومی سایر شهرها منعقد می‌کنند و این در حالی است که همکاران ما نیز توانمندی بسیار بالایی را در انجام پروژه‌ها و فعالیت‌ها داشته و واگذاری این پروژه به نیروهای بومی باعث ایجاد انگیزه بیشتر و تقویت بنیه علمی نیروهای بومی خواهد شد.

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با ابراز خرسندی از هم افزایی ایجاد شده، تأکید کرد: سعی می کنیم تا به اهداف مدنظر مدیریت شهری کمک کرده و ایجاد مرکز رشد با موضوع تخصصی IT و فناوری اطلاعات در دستور کار دانشگاه است که به زودی محقق می شود.

لازم به ذکر است از مهمترین موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد، همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در انجام پژوهش‌های علمی در مقطع لیسانس و بالاتر بر اساس موضوعات مورد نیاز مدیریت شهری، همکاری در ایجاد مرکز تحقیقات مجازی پژوهشگاه مدیریت شهری با کمک دانشگاههای فعال شهری با هدف شناسایی نخبگان، تشکیل گروهها و انجمن‌های تخصصی در سطح منطقه‌ای، ملی و بین المللی است.

همچنین برگزاری دوره‌های علمی آموزشی برای هدایت فعالیت‌های پژوهشی دانشگاهی در حوزه نیازهای مدیریت شهری ، معرفی سامانه زیرساخت داده های مکانی SDI و استفاده از این سامانه قدرتمند در تصمیم سازی مدیریتی و آمادگی برگزاری سمینار تخصصی در این خصوص در محیط دانشگاه ، تنظیم طرح هایی برای شورای اسلامی شهر مشهد با هدف حمایت از شهروندانی که درطرح مطالعات حمل و نقل مدیریت شهری با عنوان شخصی سازی من کارت بوده، اعمال سوبسیدهایی ویژه که مطمئنا جامعه دانشجویی در اولویت خواهند بود، استفاده از کارآموزان دانشگاهی و جذب فارغ التحصیلان نمونه دانشگاه، ارایه زمین مجازی با هدف حمایت از دانشجویانی که از طریق پورتال شهر مشهد ( mashhad.ir ) اقدام به ایجاد سرویس شهروندی نموده‌اند و با ایجاد نرم افزار موبایلی و ایده‌های فناوری اطلاعات، از امکانات تولید فضای پورتال بهره مند شوند، توسعه سرویس‌های استفاده از سامانه مدیریت ناوگان AVL نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه است.

انتهای پیام/م
برچسب ها: مشهد ، شهرداری ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.