مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولید غذای سالم و حفظ تندرستی با استانداردهای تولید با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت دور از انتظار نخواهد بود.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش ریسک تولید و افزایش قابلیت مقابله با بحران های احتمالی به ویژه خشکسالی و کمبود آب در الگوی بهینه کشت نمایان است.

وی تصریح کرد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.

بایبوردی ادامه داد: افزایش توان درآمدی تولیدکنندگان خُرد بخش کشاورزی و به نوعی فقرزُدایی را می توان از اهداف اجرای الگوی کشت قلمداد نمود.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شاخص های اقتصادی الگوی کشت باید به گونه ای تعیین شوند تا با انتخاب نوع محصول همراه با افزایش بهره وری از منابع موجود مانند آب و خاک حداکثر درآمد را برای کشاورزان و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد.

بایبوردی تاکید کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست .

ش /انتهای پیام

برچسب ها: تولید ، غذای ، سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.