به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از مركز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت راه و شهرسازي عباس آخوندي در جمع خبرنگاران در بازديد از آزاد راه در دست ساخت سهند- تبريز اظهار داشت : اين آزاد راه به طول 25 كيلومتر است كه قطعه اول آن به طول 9 كيلومتر داراي 70 درصد پيشرفت فيزيكي است.
وزير راه و شهرسازي اعلام كرد: در اين بازديد مقرر شد كه موارد قانوني مشاركت شركت عمران سهند در ساخت اين آزاد راه پيگيري شود. تا روند ساخت آزاد راه سهند – تبريز تسريع شود.
وي گفت: شهر جديد سهند 40 هزار واحد مسكوني داشته است كه 35 هزار واحد مسكوني مهر نيز در آن ساخته شده است. كه در مجموع جمعيت 200 هزار نفري را در خود جاي خواهد داد.
آزاد راه سهند –تبريز در دو قطعه اجرا مي شود كه با بهره برداري از آن علاوه بر كاهش بار ترافيكي مسير تبريز – آذر شهر و حوادث رانندگي در اين مسير زمان سفر در مسير تبريز به شهر جديد سهند نيز به كمتر از نصف كاهش مي يابد.
بازديد از آزادراه تبريز- مرند وزير راه و شهرسازي در ادامه سفر خود از آزاد راه 280 كيلومتري تبريز – مرند – بازرگان بازديد كرد. اين آزاد راه به صورت چهارخطه اجرا مي شود كه داراي 17 دستگاه پل ، 10 دستگاه تقاطع غير همسطح، و 3 دستگاه تونل به طول 4100 متر است . اين آزاد راه از ايوقلي تا بازرگان در حوزه آذربايجان غربي قرار دارد و از تبريز تا مرند در حوزه آذربايجان شرقي است .
اجرا اين آزاد راه موجب كاهش بار ترافيكي جاده موجود تبريز- مرند و كاهش بار ترافيكي كنار گذر جنوبي تبريز مي شود.
بازديد از پايانه اي مرزي جلفا و نوردوز وزير راه و شهرسازي از پايانه هاي مرزي جلفا در مرز نخجوان و نوردوز در مرز ارمنستان در استان آذربايجان شرقي بازديد كرد. پايانه مرزي جلفا با تردد بيش از 3 هزار نفر در هر شبانه روز يكي از پرطرفدار ترين مرزهاي زميني كشور است. پايانه مرزي جلفا در شهر جلفا در كرانه جنوبي رودخانه ارس در سرپل قرار دارد. همچنين پايانه مرزي نور دوز در منطقه اي در 60 كيلومتري شهر شرق جلفا در مقابل شهر آگاراك كشور جمهوري ارمنستان واقع شده است.
ذكر اين نكته ضروري است كه سالانه 15 ميليون نفر مسافر و يك ميليون و 800 هزار كاميون از 24 مرز فعال كشور تردد مي كنند.
انتهای پیام/