به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛
جعفر مهراد افزود: برای نخستین بار، 12 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در نظام رتبه بندی لایدن حضور یافتند که این ظرفیت بالای علمی دانشگاههای کشور را نشان میدهد.
وی حضور 12 دانشگاه ایران در نظام رتبه بندی لایدن را تاییدی بر سیاستهای موثری دانست که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در عرصههای آموزشی و پژوهشی اجرا میکند. پارسال، تنها پنج دانشگاه از دانشگاههای کشور در این رتبه بندی حضور داشتند.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) بیان کرد: باید به تولید علم دانشگاهها و مو سسات کشور ارج نهاد و دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور را برای حضور در صنعت آموزش عالی و عرصههای بین المللی تشویق کرد.
مهراد افزود: رتبه بندی لایدن یکی از نظامهای بینالمللی رتبهبندی است و توسط مرکز علوم و فناوری دانشگاه لایدن در هلند انجام میشود.
وی در خصوص نتایج رتبه بندی دانشگاههای ممتاز جهان در سال 2014 میلادی ادامه داد: اطلاعات مورد استفاده دادههایی است که از تامسون رویترز گردآوری شده است و بر اساس این نتایج از جمهوری اسلامی ایران 12 دانشگاه در رتبه بندی لایدن حضور یافتند.
این مسوول در مورد شاخصهای مورد استفاده در این نظام رتبه بندی گفت: شاخصهای مورد استفاده به طور عمده به دو گروه تقسیم میشوند: یکی شاخصهای تاثیر و دیگری شاخصهای انتشاراتی.
وی بیان کرد: متوسط تعداد استنادهای انتشارات یک دانشگاه، تفاوتهای رشتهای، سال انتشار و نسبت 10 درصد انتشارات برتر از جمله ملاک های ارزیابی است.
مهراد افزود: در نظام رتبه بندی لایدن 828 رشته موضوعی مورد محاسبه قرار گرفته است.
انتهای پیام/س