خوردن صبحانه حدود یک سوم نیاز روزانه فرد به انرژی را تامین می‌کند و کارکرد مغز با خوردن صبحانه افزایش می‌یابد.

دکتر سعید حسینی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف صبحانه بخصوص در کودکان اهمیت بسزایی دارد. نخوردن صبحانه باعث کاهش کارایی عملکردی افراد می‌شود و راندمان کار را کاهش می‌دهد. افرادی که صبحانه نمی‌خورند، آخرین وعده غذاییشان شام شب قبل بوده و ساعات زیادی دریافت کالری نداشته‌اند، بنابراین در وعده‌های دیگر خیلی بیشتر دریافت کالری دارند و با این وجود چاقی در افرادی که صبحانه نمی‌خورند، بیشتر دیده می‌شود. 

دکتر حسینی در ادامه گفت: نخوردن صبحانه موجب کاهش قند خون در صبح می‌شود و بدن ذخایر گلیکوژنی خود را تبدیل به قند ساده می‌کند تا نیاز انرژی مغز و بدن را تامین کند. کاهش ذخیره گلیکوژنی، منجر به این می‌شود که بدن به سراغ پروتئین برود و با تجزیه بافت عضلانی و تبدیل آنها به قند، عضلات تحلیل می‌روند و سوخت و ساز پایه بدن کاهش یافته و بدن مستعد چاقی می‌شود. 

این متخصص تغذیه تاکید کرد: لازم است از سه گروه اصلی غذایی در صبحانه استفاده شود که این سه وعده عبارتند از: 

گروه کربوهیدرات مثل: نان و غلات

گروه لبنیان مثل: شیر، ماست، خامه، پنیر

گروه پروتئین مثل: تخم مرغ و یا مصرف مغز‌ها در صبحانه


انتهای پیام/

برچسب ها: صبحانه ، چاقی ، مغز ، کالری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۴ ۰۷ دی ۱۳۹۴
من ميخوام چاق شم صبحانه نخورم ؟؟؟؟