وی ادامه داد: اشخاصی که از چربیهای حیوانی و گوشتهای قرمز استفاده میکنند در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند، همچنین کسانی که سوسیس و کالباس مصرف میکنند به دلیل آمونیاکی که در روده ایجاد میکند میتواند سرطان زا باشند فردی کریبوست دائم و مداوم دارد در خطر ابتلا به سرطان روده است.
وی اذعان داشت: استفاده از سبزیجات، میوهها و نانهای سبوس داد که حاوی فیبر هستند برای جلوگیری از سرطان بسیار کمک کننده هستند.
وی ادامه داد: اشخاص نباید از هیچ نوع روغن حیوانی استفاده کنند چرا که چاقی به خصوص در خانمها یکی از عوامل بروز سرطان است دوم اینکه بهتر است از سبزیجات خانواده کلم و همچنین سبزیجاتی که لیکوپن دارند مانند سبزیجات و میوههایی که حاوی رنگ نارنجی و قرمز هستند استفاده شود.
پارسا گفت: اشخاصی که دچار ناراحتیهای رودهای هستند بعد از جراحی حدود ۳ تا ۴ هفته از غذاهای حاوی فیبر به دلیل اسهال بیش از حد نباید استفاده کنند و به جای آن از مادهای به نام پکتین که نوعی فیبر است مانند سیب و به پخته شده باید استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد: نوشیدنیهای بسیار گرم، نوشیدنیهای گاز دار و موادی که حاوی شکر بسیار هستند در ایجاد سرطان نقش دارند، رنگهای مصنوعی که به نوشیدنیهای صنعتی افزوده میشوند در عدم رشد مناسب کودکان نقش بسزایی دارند.
وی تصریح کرد: افراد بهتر است به جای نوشیدنیهای گاز دار مضر از دوغ، شیر، ماستهای پروبیوتیک (حاوی میکروبهای مفید برای روده) برای جلوگیری از سرطان استفاده کنند.
انتهای پیام/