وی افزود : بیشترین تولید ایرالکو در سال 90 بوده که منجر به شکستن رکورد تولید شده است.
مدیرعامل ایرالکو درباره موضوع افزایش تولید بیان داشت: افزایش ظرفیت تولید کاری بلند مدت است که در توان ایرالکو نبوده و برای رسیدن به افزایش تولید باید سرمایههای خارج از شرکت را به کار گرفت.
افخمی گفت : در سند تحول توسعه صنعتی و توسعه همه جانبه کشور تولید دو میلیون تن آلومینیوم در نظر گرفته شده که امروز 400 هزار تن در کشور تولید میشود و ما تلاش داریم نیمی از این میزان را در اراک پایهگذاری کنیم.
وی افزود : در سالهای گذشته شرکت ایرالکو تنها تولید کننده آلومینیوم و شهر اراک مادر صنعت آلومینیوم بوده که ما مصمم هستیم با افزایش ظرفیت شهر اراک را دوباره به جایگاه واقعی خود در صنعت آلومینیوم بازگردانیم.
افخمی گفت : پس از آنکه طرح نوسازی 110 هزار تنی ایرالکو توسط پیمانکار چینی با موفقیت راهاندازی شد و در اواخر سال 91 در راستای مصوبه هیئت دولت به منظور بهینهسازی خطوط قدیم احیا از آن شرکت دعوت شد که نهایت بررسیهای کارشناسی و بازدیدهای شرکت چینی از سایت منجر به عقد قرارداد بهینه سازی خطوط قدیم احیا شد.
وی ادامه داد: این قرارداد در بهمن ماه سال 91 به مبلغ 50 میلیون دلار به صورت خرید مهندسی و تجهیزات به منظور سه خط تولید احیا منعقد و اجرای قرار داد در دو فاز پیشبینی شد که فاز اول بهینهسازی خط سه و فاز دوم بهینهسازی خط چهار و پنج است./ب