وی بیان کرد: خیران هزار کلاس درس در هزار و 200 پروژه را با دولت به صورت مشارکتی به اجرا درآوردند ضمن اینکه هزار کلاس درس را نیز به تنهایی در 190 پروژه اجرا کردند.
معاون برنامهریزی سازمان نوسازی مدارس کشور عنوان کرد: خیران مدرسه ساز در سال 91، بالغ بر 688 میلیارد تومان برای پروژههای خیری هزینه کردند که این رقم در سال گذشته به 748 میلیارد تومان رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از پروژههای مدرسه سازی هماکنون در کشور نیمه تمام رها شده است، خاطرنشان کرد: 6 هزار پروژه مدرسه سازی طی سالهای گذشته آغاز شدهاند که به دلایلی نیمهتمام ماندهاند و لازم است خیران برای تکمیل این پروژهها به کمک دولت بیایند.
صابری تصریح کرد: دولت در پروژههایی که پیشرفت فیزیکی آنها به 70 درصد رسیده، بیشتر نیازمند مشارکت خیران است و دولت این اختیار را به خیران میدهد تا مدارس و آموزشگاهها را به هر نامی که تمایل دارند، نامگذاری کنند.
امام جمعه یزد نیز در این مراسم با تاکید بر اهمیت تعلیم و تربیت اظهار داشت: انسان با تعلیم و تربیت به کمال میرسد و یکی از لازمههای رسیدن به کمال، فضای آموزشی است.
آیتالله محمدرضا ناصری بیان کرد: بهترین دوران شکوفایی انسان، زمانی است که در مدرسه حضور دارد و باید در این دوران برای رشد عقل و دین و دانش گام برداشت.
وی، نقش خیران مدرسهساز را در دستیابی دانشآموزان به علم و دین بسیار حائز اهمیت خواند و گفت: اگر دانشآموزی به رشد اخلاقی و تربیتی برسد و علم او برای بشر مشکلگشا باشد، در ثواب او، خیر مدرسهساز نیز شریک است./س