علی گرانمایهپور، کارشناس رسانه، در گفتگو با
خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران پیرامون سبک زندگی ایرانی اسلامی گفت: معرفی سبک زندگی ایرانی اسلامی یک امر بنیادین است که به یک برنامهریزی دقیق و اصولی از همان پایه اول دبستان در مدارس نیاز دارد.
وی با تاکید بر ضرورت تلاش بیشتر نهادهای فرهنگی و مسئولان جهت شناساندن این سبک زندگی به مردم افزود: باید سبک زندگی ایرانی – اسلامی همچون حجاب و دیگر ارزشهای دینی برای هر فرد ایرانی به یک قانون تبدیل شود، توجه به پوشش جامعه به عنوان اولین معرف سبک زندگی ایرانی – اسلامی همچنین نوع تغذیه و سبک تفکر و اندیشه مردم امری مهم در این حوزه به شمار میآید.
گرانمایهپور در خصوص عملکرد صدا و سیما در شناساندن سبک زندگی ایرانی – اسلامی به مردم اظهار داشت: برای بهتر به نمایش درآوردن این سبک زندگی شایسته است تمام سازمانها خود را درگیر این موضوع کنند و به یک توافق و کلیت فرهنگی برسند افزون بر این، رسانهها به یک الگوی مناسب از سبک زندگی ایرانی – اسلامی دست پیدا کنند.
کارشناس رسانه با اشاره به اهمیت معرفی الگوهای فاخر ایرانی در تمام زمینهها برای همه سلیقهها به منظور جاری کردن سبک زندگی ایرانی – اسلامی در جامعه خاطرنشان کرد: گاهی در رسانهها خانواده پیرو سبک ایرانی اسلامی را خانوادهای با سطح اجتماعی – اقتصادی پایین خانواده پیرو سبک زندگی غربی را خانوادهای به روز با سطح اجتماعی و اقتصادی بالا نشان میدهند در صورتی که زندگی ایرانی با مضامین اسلامی بهترین سبک زندگی است و قابلیت جهانی شدن دارد.
گرانمایهپور در پایان گفت: سلسله عواملی مانند نوع پوشش، ارزشهای دینی و اجتماعی، ادبیات و آداب و رسوم رایج در جامعه در شکل گرفتن سبک زندگی نقش دارند و رسانهها و مسئولان با یک سو شدن میتوانند سبک زندگی ایرانی – اسلامی را در دنیا رواج دهند.
انتهای پیام/ اس