![](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/2/22/2253594_754.png)
به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، روز گذشته ماموران جنایی پلیس آگاهی استان قزوین یک مورد کشف جسد در یکی از باغ های حاشیه شهر استان مطلع شده و سریعا جهت بررسی موضوع وارد عمل شدند.
کارآگاهان پس از حضور در محل مشاهده کردند مردی حدودا 55 ساله با ضربات جسم سخت به سرش کشته شده و قاتل تمامی اموال مقتول را به سرقت برده و متواری شده است.
در گام نخست هویت متوفی به نام نادر مشخص شد و ماموران طی اقدامات اطلاعاتی خود دریافتند که مقتول جهت معامله چند کبوتر به استان قزوین سفر کرده و پس از خرید کبوتر ها پشیمان شده و قصد پس دادن آنان را داشته که با صاحب کبوتر ها درگیر می شود و او نیز نادر را با ضربات یک جسم سخت از پای در می آورد و با ربودن تمامی اموال متهم متواری می شود.
سرهنگ حسینی نژاد رئیس پلیس آگاهی استان قزوین با تائید این خبر به باشگاه خبرنگاران، گفت: کارآگاهان زبده پلیس آگاهی قزوین قاتل را در کمتر از 48 ساعت در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر کردند.
حسینی نژاد خاطرنشان کرد: متهم پس از رویارویی با مدارک و اسناد معتبر لب به سخن گشود و به قتل نادر 55 ساله اعتراف کرد.
انتهای پیام/