مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: شرایط نامناسب نگهداری، بسته بندی نامناسب و فشارهای مکانیکی شدت تنفس میوه ها و میزان ضایعات را افزایش خواهند داد.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: میوه های دارای بافت آبکی و آبدار مانند گیلاس و آلبالو قابلیت بیشتری برای فساد و ضایع شدن دارند.

وی تصریح کرد: باغداران با آگاهی از زمان مناسب برداشت محصول می توانند مانع از ضایعات میوه های تولیدی خود شوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: صنایع تبدیلی و تکمیلی علاوه بر کاهش ضایعات با تولیدات ویژه ای بر قیمت محصولات باغی می افزایند.

اسکندری تاکید کرد: نوع محصول و توان تکنولوژی در کاهش ضایعات کشاورزی تاثیرگذار است.
 
 
انتهای پیام/ش
برچسب ها: افزایش ، میوه ، تنفس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.