مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: عادات تغذیه ای نادرست و خرید بیش از نیاز را باید یکی از دلایل ایجاد ضایعات کشاورزی محسوب نمود.

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان شیوه های غلط نگهداری در انبار را از عوامل تاثیرگذار در ضایعات محصولات کشاورزی می دانند.

وی تصریح کرد: رعایت استانداردهای تولید و نگهداری بهینه محصولات در جلوگیری از فساد و ضایع شدن نقشی بسیار اساسی دارد.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: نامناسب بودن مواد اولیه بسته بندی برای حمل و نقل محصولات کشاورزی، ضایع شدن آنها را در پی خواهد داشت.

وی یادآور شد: تعدّد متولّیان دولتی در امر تصمیم گیری، برنامه ریزی و سیاستگذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و عدم هماهنگی های لازم بین آنها را نباید در ایجاد ضایعات کشاورزی اثرگذار ندانست.

برنو تاکید کرد: فرهنگ نادرست مصرف را باید از دیگر عوامل مهم در ضایعات محصولات کشاورزی بدانیم.
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: ضایعات ، محصولات ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.