از تعداد گونه گیاهان دارویی یافت شده در استان فقط 10 نوع شانس رویش بیشتری دارند و بهره‌برداری‌ از این گیاهان در استان اکثراً به صورت سنتی صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛کارشناس گیاهان دارویی استان در زمینه بهره برداری از گیاهان دارویی قابل رویش در استان گفت :در حال حاضر بهره‌برداری‌ از گیاهان دارویی در استان زنجان اکثراً به صورت سنتی صورت می‌گیرد.

کریمی با اشاره به اینکه از این تعداد گونه گیاهی یافت شده در استان فقط 10 نوع شانس رویش بیشتری دارند افزود: نعناع ،رازیانه ،اویشن ، روزماری ، به لیمو ، سمبل الطیب ،زیره سبز ،گل راعی، بادرنج بویه و اسطوخودوس 10 نوع قابل رویش عنوان کرد.

این مسئول در ادامه تصریح کرد : گونه‌های دارویی موجود در استان زنجان در نقاط مختلف پراکنده شده‌اند، ولی ارتفاعات ماهنشان، زنجان و به خصوص طارم بالاترین تنوع و کیفیت گیاهان دارویی را دارا هستند.

وی با اشاره به اینکه سمبل الطیب بیشتر در سایت گلخانه ای طارم و بقیه موارد عموما در مراتع کشت میشود ادامه داد: از پرفروش ترین این گیاهان میتوان به نعناع فلفلی اویشن و سمبل الطیف اشاره کرد.

کریمی با اشاره به اینکه چنانچه در شیوه تولید گیاهان دارویی برنامه ریزی اصولی صورت گیرد ، ضمن ایجاد اشتغال می تواند علاوه بر درمان بیماریها، در حفظ و نگهداری مراتع و حفاظت انان گامی موثر برداشت .

وی خاطر نشان کرد : برای کشت این گیاهان و راه اندازی 3 شرکت پشتیبان اقداماتی صورت گرفته که اعتبارات لازم برای کل شهرستان زنجان 30 میلیون تومان در نظر گرفته شده است و این شرکت ها اقدام به تهیه بذر و نشا وخرید محصولات کرده اند.س/ن



برچسب ها: گیاهان ، دارویی ، سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.