به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی در نشست سراسری مسئولان کمیتهها و کارگروههای ستاد برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم ضمن تبریک ایام مبارک رجب و میلاد امیر المومنین حضرت علی (ع) اظهارداشت: کار برای قرآن، این کتاب با عظمت الهی باید با اخلاص و نیت قرب الیالله باشد و در این امر تعریف و تمجید و یا توبیخ و بازخواست نباید تاثیرگذار باشد زیرا این امور در محضر خداوند صورت میگیرد و ارج و پاداش خواهد داشت.
وی با بیان اینکه کار ما برای برگزاری مسابقات قرآن باید نشات گرفته از اعتقادات دینی باشد، افزود: هماهنگی مسئولان کمیتههای ستاد برگزاری مسابقات، یکی از مهمترین عوامل موفقیت است، زیرا حسن رفتار، همدلی، خوش اخلاقی و هماهنگی و همگرایی ستاد برگزار مسابقات ضعفها و نقصهای احتمالی را برطرف میکند و نبود آن نیز موجب اختلال در امور خواهد شد.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه براساس آیات قرآن؛ باید برای خدا چه بصورت جمعی و چه فردی قیام کرد، افزود: امسال از سوی مقام معظم رهبری؛ به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شده است و یکی از برنامههای مهم فرهنگی ایران در سال جاری، سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم است که باید با عزم ملی و مدیریت جهادی آن را برگزار کنیم.
رئیس ستاد عالی مسابقات بینالمللی قرآن کریم با بیان اینکه با مدیریت حهادی باید محدودیتها و کمبودهایی موجود را برطرف کرد، ادامه داد: محورهای آسیب شناسی سال گذشته مسابقات قرآن در اختیار کمیته ها و مجریان برگزار کننده قرار گیرد تا با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، عملکرد مطلوبتری را در مسابقات امسال شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه زمینه سازی برای مشارکت دستگاه ها در روند برگزاری مسابقات بین المللی باید افزایش یابد، افزود : چارچوب اصلی جلب مشارکت ها براساس عدم سوء استفاده اخلاقی ، سیاسی ، فرهنگی و ... از قرآن صورت گیرد .
حجت الاسلام محمدی استفاده از ظرفیت سایر دستگاه ها و جلب مشارکت جامعه قرآنی را هنر ستاد برگزاری مسابقات بین المللی قرآن دانست و گفت : هنر جمهوری اسلامی بهره گیری از ظرفیت مردم در برنامه های مختلف است و مقام معظم رهبری نیز فرمودند هر زمان امور کشور به مردم واگذار شده ، موفقیت های بسیاری بدست آمده و در مسابقات بین المللی قرآن نیز باید از ظرفیت مردم و علاقه مندان قرآن بهره گرفت.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه دعوت از پیشکسوتان جامعه قرآنی و تکریم آنها را از برنامههای مسابقات این دوره دانست و افزود : برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن، یک برنامه تخصصی است و باید افراد مرتبط و متخصص قرآنی در این مسابقات دعوت و تکریم شوند، زیرا موجب تشویق و جلب نظر مردم خواهد شد.
حجت الاسلام محمدی با بیان اینکه در دعوت از حفاظ و قاریان دیگر کشورها، افراد قوی، برتر، شایسته در شأن مسابقات بینالمللی در اولویت قرار گیرند، تصریح کرد: مسابقات بینالمللی قرآن یکی از ابتکارات جمهوری اسلامی است و در صورت مدیریت و مراقبت به فرصت تبدیل می شود و یکی از این مراقبتها، جلوگیری از حاشیهسازیهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از مسابقات است.
رئیس ستاد عالی سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم با بیان اینکه این مسابقات در دو سطح عمومی و تخصصی باید مدیریت شود، افزود: در سطح عمومی باید برای عامه مردم حاضر در سالن برنامهریزی کرد تا استفاده لازم را ببرند و در سطح دوم نیز باید بصورت تخصصی برای متخصصان و اهل فن، مدیریت کرد تا از مسابقات بینالمللی استفاده کنند.
وی یکی از عوامل مهم و موفقیتهای مسابقات بینالمللی را حضور پرشور مردم در سالن مسابقات دانست و گفت: برای حضور مردم در سالن مسابقات برنامه ریزی لازم صورت گیرد تا در تمامی ساعات روز ، جمعیت حضور داشته باشد.
حجت الاسلام محمدی انقلاب اسلامی را برگفته از قرآن دانست و افزود: در قالب مسابقات بینالمللی قرآن باید بخشی از فرهنگ انقلاب به مردم و متسابقان ارائه شود و استقلال سیاسی جمهوری اسلامی ایران که برگرفته از قرآن است، به متسابقان ارائه شود و وحدت و همدلی و هماهنگی میان مردم و مسئولان قرآنی مورد تاکید قرار گیرد.
رئیس ستاد عالی سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با اشاره به اینکه باید با استفاده از آیات قرآن ، بخشی از فرهنگ انقلاب اسلامی را به مردم و متسابقان عرضه کرد ، گفت : برای این مهم باید مراقبت های لازم صورت گیرد تا مانع از طرح برخی مسائل اختلافی شود و در این زمینه می توان از فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و وصیت نامه سیاسی - الهی امام خمینی (ره) استفاده کرد زیرا بهترین پیام برای همه مسلمانان و آزادی خواهان جهان است.