به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،، محمود حسنی درجلسه برنامه ریزی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز آشتیان اظهار کرد: قاچاق عامل تخریب اقتصاد و فرهنگ در جامعه است و به توسعه اقتصاد نیز آسیب می رساند.
وی افزود: باید بیشترین تمرکز این کمیسیون در برخورد با کسانی باشد که کارهای سیستمی در رابطه با قاچاق کالا انجام می دهند قرار بگیرد.
فرماندار آشتیان تصریح کرد: تقویت زیر ساخت ها و شیوه های مدیریتی یکی از عوامل مهمی است که سبب پیشگیری از قاچاق کالا در کشور می شود.
حسنی با اشاره به اینکه قاچاق کالا و ارز آثار سوء پنهان و آشکار بسیاری برای اقتصاد کشور دارد گفت: پدیده قاچاق در حوزه های مختلف اجتماعی، بهداشتی، فرهنگی و امنیتی نیز مشکل آفرین است.
وی اضافه کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیازمند یک کار جمعی است و با توجه به آثار منفی که این پدیده زیانبار در جامعه دارد باید عوامل و انگیزه های گسترش و آثار آن در جامعه مورد بررسی قرار گیرد.
فرماندار آشتیان تصریح کرد: قاچاق کالا و ارز همواره از دغدغه های اصلی مسئولان بوده چرا که این پدیده شوم و زیانبار سبب نابودی تولید داخلی می شود.
حسنی با بیان اینکه تقویت تولید و حمایت از کار و سرمایه گذاری در کشور مستلزم مبارزه قاطع با قاچاق کالاست، گفت: وجود پدیده قاچاق کالا یکی از موانع اصلی گسترش تولید ملی و تحقق حماسه اقتصادی است.
وی افزود: در کنار اقدامات سخت افزاری، برنامه های نرم افزاری، بسترسازی فرهنگی و ایجاد زمینه اشتغال پایدار لازمه مبارزه با قاچاق است.
فرماندار آشتیان تصریح کرد: باید افراد جامعه با آسیب های قاچاق و مبارزه با آن آشنا شوند و یک فرهنگ سازی در بین آنها انجام شود تا دیگر از کالاهای قاچاق استفاده نکنند و با معضلات آن در جامعه آشنا شوند.
حسنی ، با بیان اینکه در کشورمان قاچاق کالا بزرگترین خطری است که بخشهای مختلف صنعتی و تولیدی کشورمان را تهدید میکند، گفت: امنیت اجتماعی و اقتصادی مهمترین عامل بسترساز رشد و توسعه در هر جامعه است.
وی افزود: به منظور افزایش امنیت و شناخت و کاهش آسیبها در هر جامعهای ابتدا باید تهدیدها و ظرفیتهای منطقه را شناخت و در جهتدهی درست آنها کوشید.
انتهای پیام/ م