"راسل آیساک"،که ازداوران بخش بین الملل سیزدهمین جشنواره بین المللی صدا است، معتقد است رادیو هنگام بروز بسیاری از فجایع و بلایای طبیعی یکی از بهترین راه ها برای اطلاع رسانی و کمک به مردم محسوب می شود.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش بین الملل سیزدهمین جشنواره بین المللی صدا و پنجمین اجلاس جهانی رادیو "راسل آیساک"، که از داوران بخش بین الملل سیزدهمین جشنواره بین المللی صدا است- طی 35 سال اخیر به پخش برنامه و روزنامه نگاری پرداخته و به قول خودش هر دو سوی میکروفن و دوربین را تجربه کرده است و هم مجری تلویزیون و رادیوی ولز بوده و هم برنامه ساز و تهیه کننده آن.او معتقد است که رادیو هنگام بروز بسیاری از فجایع و بلایای طبیعی یکی از بهترین راه ها برای اطلاع رسانی و کمک به مردم محسوب می شود.

"آیساک" با بیان این مطلب اظهار کرد: به عنوان کسی که در زمینه برنامه سازی بویژه هنگام بروز بحران تخصص دارم،معتقدم  رادیو نقش مهمی در کمک به مردم موقع وقوع بلایایطبیعی و حتی پیشگیری از موقعیت های فاجعه بار دارد و در مقاله ای که درباره  این موضوع در پنجمین اجلاس جهانی رادیو ارایه می دهم،در جهت  جلب توجه حکومت،سازمان های مختلف و ...  به نقش رادیو هنگام بروز بحران هاتلاش می کنم تا آنان به این رسانه در مواقع بحرانی اعتمادکنند و از آن بهره ببرند.

وی اضافه کرد: رادیو هنگام بروز بحران نه تنها می تواند در جهت ارایه پیام های هشداردهنده عمل کند بلکه قادر است در جهت افزایش آگاهی مخاطبان موثر باشد وآنان با گوش دادن به رادیو می توانند جان خود و دیگران را نجات دهند. در واقع رادیو هنگام بروز بسیاری از فجایع یکی از بهترین راه ها برای اطلاع رسانی و کمک به مردم است.

****توجه کافی به خانواده از رازهای موفقیت رادیوست
ایساک درباره نقش رادیو در تقویت روابط اعضای خانواده اظهار کرد: خانواده هسته ای یکی از اهداف بسیاری از رسانه هاست.در واقع یکی از رازهای موفقیت آن ها اهمیت کافی قایل شدن برای تک تک افراد خانواده است و برنامه سازی به گونه ای که سه نسل از یک خانواده،شنونده یک برنامه باشند،نشانه موفقیت برنامه ساز است.

وی در پاسخ به این پرسش که چگونه برنامه رادیویی می تواند به حل مشکلات خانواده بپردازد،گفت: انجام این کار مشکل است البته رادیو رسانه ای است که می تواند به خوبی این کار را بکند و سنین مختلف را هدف قرار دهد. در این میان فرهنگ شنیداری مخاطبان هم بسیار اهمیت دارد.

این داور بخش بین الملل سیزدهمین جشنواره صدا با بیان اینکه گوش دادن،شنیدن آگاهانه و یک فرایند دوجانبه است،تصریح کرد: شنوندگان یک رسانه وضعیت ثابتی ندارند بنابراین مجبور هستیم به جنبه های مختلف توجه کنیم تا بتوانیم توجه ترکیبی از مخاطبان را به رادیوجلب کنیم. در این میان موسیقی،اثری جادویی بر مخاطب دارد و شنوندگان بویژه جوانان را به رادیو جذب کند.

***فناوری های نوین راهی برای ارتباط نسل جوان با رادیو
وی درباره آینده رادیو گفت: فناوری های نوین و دیجیتال مانند لپ تاپ،تلفن همراه و اینترنتمی توانند وسایل جدیدی برای گوش دادن به رادیو باشند. با توجه به دسترسی نسل جوان  به فناوری های دیجیتال،رادیو از طریق این وسایل  می تواند با آنان تعامل داشته باشد.

ایساک در پایان اظهارکرد: می توان بدون تمرکز ویژه ای بر رادیو از برنامه های آن هنگام استفاده از سایر وسایل مانند لپ تاپ،تلویزیون و رادیو بهره برد. در این میان موضوع مهم،محتواست و اگر محتوای مناسب تامین شود،مخاطب خود را می یابد.

انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار