اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بد اشتهایی با نوشیدن مقداری دانه خردل مخلوط شده با شیر 15 تا 20 دقیقه قبل از غذا برطرف خواهد شد.
وی تشریح کرد: پوست خردل از نرم کردن دانه ی خردل سیاه یا سفید یا مخلوط این دو بدست می آید و گاهی آن را با آبغوره یا سرکه مخلوط کرده و خردل خمیری بدست می آورند.
نقشی ادامه داد: روغن خردل به دلیل گرمایی که تولید میکند برای پوست بسیار مفید است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: دانههای خردل حاوی کالری پایین و دارای ارزش تغذیهای بالا هستند و خواص آنتی باکتریال و ضد عفونی کننده فوقالعادهای دارند.
وی اظهار داشت: دانه خردل سرشار از ریز مغذی موسوم به سلنیوم است که این ماده معدنی خواص ضد التهابی فوقالعادهای دارد.