معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: بخشی از ضایعات محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی مربوط به نحوه مصرف بوده که با اصلاح در شیوه مصرف این محصولات اساسی، گامی مؤثر در زمینه کاهش ضایعات برداشته خواهد شد.

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش میزان ضایعات بخش کشاورزی می تواند نقش موثری در افزایش میزان تولیدات داشته باشد.

وی تصریح کرد: کاهش میزان ضایعات کشاورزی سبب کاهش آلودگی های زیست محیطی نیز می شود، زیرا ضایعات بخش کشاورزی فرآوری شده و در طبیعت رها نمی شوند.

ایرانی فام ادامه داد: ادوات مورد نیاز در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت، افزایش مهارت کشاورزان، استفاده از صنایع تبدیلی و فرآوری و درنهایت استفاده از تکنیک های مدیریتی درست را می توان از راهکارهای کاهش میزان ضایعات کشاورزی دانست.

وی اظهار داشت: حمایت از كشاورزان در جهت افزایش بهره وری محصول و نیز اصلاح نظام خرید تضمینی محصولات اساسی كشاورزی از جمله راه های كاهش ضایعات مواد غذایی و محصولات كشاورزی به شمار می رود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تاکید کرد: کارشناسان استفاده از شیوه های حمل و نقل سنتی، بسته بندی های نامناسب و بازاریابی نادرست را از عوامل افزایش ضایعات در مرحله پس از برداشت می دانند.
 
 
انتهای پیام/ب
برچسب ها: کاهش ، ضایعات ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.