به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران بر اساس اعلام شبکه اطلاع رسانی وزارت، صنعت ، معدن و تجارت، پیش از این اشخاص حقوقی می بایست به منظور اخذ مجوز فعالیت معدنی و تعیین صلاحیت فنی و مالی تمام مدارک مربوطه را به سازمان های صنعت، معدن و تجارت ارایه می کردند .
شیوه نامه مربوط به اعطای امتیاز به اشخاص حقوقی با امضای تفاهم نامه مشترک بین دفتر امور اکتشاف وزارتخانه یاد شده و سازمان نظام مهندسی معدن ایران، ابلاغ شده است.
براساس این تفاهم نامه تمام اشخاص حقوقی متقاضی فعالیت های معدنی موظفند اسناد و مدارک مندرج در شیوه نامه را برای تعیین امتیاز صلاحیت فنی و مالی به سازمان های نظام مهندسی معدن استان محل ثبت شرکت و یا استان های همجوار ارائه و گواهی لازم را دریافت کنند.
سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها نیز ضمن خودداری از تعیین امتیاز اشخاص حقوقی، ملزم به پاسخگویی و راهنمایی مراجعه کنندگان به سازمان های نظام مهندسی معدن خواهند بود.
ارایه گواهی برای متقاضیان درخواست اکتشافی و شرکت در مزایده الزامی است و علاوه براین متقاضیان می توانند جهت اطلاع از مفاد بخشنامه مربوطه ، به پورتال وزارت ،صنعت ، معدن و تجارت در بخش معاونت امور معادن و صنایع معدنی مراجعه کنند.
قانون نظام مهندسی معدن در 25 بهمن 1379 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و آیین نامه اجرایی آن نیز در 29 خرداد 1381 از تصویب هیات وزیران گذشت.
وزارت صنایع و معادن وقت در نیمه دوم 1381 تاسیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران را اعلام کرد و عضوگیری برای این تشکل آغاز شد.
بر اساس مفاد قانون معادن، افراد متقاضی دریافت پروانه بهره برداری از معدن ، باید دارای صلاحیت های فنی و مالی باشند.
شمار مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی معدن در سطح کشور بیش از 30 هزار نفر اعلام شده است.
انتهای پیام/