معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: بهبود مدیریت تولید و تغذیه دام عاملی برای افزایش میزان تولید گوشت قرمز گوسفندی است و به نوعی فشار کمتری نیز به مراتع وارد می شود به همین منظور تاکید بیشتر این سازمان در بخش بهبود تغذیه دام و مدیریت تولیدمثل است.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: پیش‌بینی کرده‌ایم که می‌توان با مدیریت تولیدمثل درصد دوقلوزایی را افزایش داد و یا تولید مثل را به گونه‌ای مدیریت کرد که دوقلوزایی در طول یک سال صورت گیرد و در این راستا تسهیلات ارزان قیمت در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد تا از طرفی تغذیه مناسب برای گله‌های دام سبک تامین شود و از طرف دیگر تولیدکنندگان بتوانند مدیریت تولیدمثل را انجام دهند.

وي تشریح کرد: دام هاي سبک داخلي از لحاظ پایين بودن راندمان لاشه، تجمع بالاي چربي در لاشه ضعف هايي دارد و در مجموع عملكرد توليد گوشت ايران در مقايسه با دام هاي اصلاح نژاد شده دنيا پایين تر است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ادامه داد: اميداريم بتوانيم با اجراي برنامه هاي پيشنهادي اصلاح نژاد روي گله هاي دام سبک به سمتي پيش برويم كه دام هايي با راندمان لاشه بالاتر، چربي كمتر در لاشه، افزايش درصد دوقلوزايي و شرايط بهره وري بالاتر داشته باشيم.

عبداللّهی یادآور شد: مدیریت تغذیه و هورمون‌تراپی یکی از روش‌های موثر در افزایش دوقلو‌زایی در گوسفندان است که در آذربایجان‌شرقی انجام می‌پذیرد./س
 
 
 
برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.