لغو مجوز دولت دهم به وزارت دادگستري توسط روحاني، تسویه حساب دوباره با عارف به بهانه شورای مدیریت اصلاح‌طلبان، رأی دولت ریزش کرده پس بیشتر سیاسی‌کاری کند! و ... از جمله مهمترین اخبار ویژه روزنامه های چهارشنبه است.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان

هاشمی مسئله اصلی فرهنگ را پیدا کرد؟!

هاشمی رفسنجانی گفت: یکی از آرزوهای من این است که برای نجات فرهنگ کاری را انجام دهم برای اینکه در بحث فرهنگی وقتی در قشر سنتی پیرامون زن، آرایش زن، موسیقی و یا فیلم صحبت می‌شود جلسه را به هم می‌زنند و خیال می‌کنند که فرهنگ این است در حالی که این از هزارمین مسائل فرهنگ است.

وی که در بازدید از کتابخانه ملی سخن می‌گفت، افزود: رهبری هم راضی نیستند که در سال فرهنگ ما دنبال این باشیم که کسانی که خوب می‌خوانند را از میدان به در کنیم و یا خانم‌هایی که قیافه زیبایی دارند را نگذاریم ظاهر شوند.

هاشمی با بیان اینکه باید مصداق فرهنگی را که رهبری در نظر  دارند پیدا کرده و انجام دهیم، خطاب به اصحاب فرهنگ و هنر گفت؛ من کمک می‌کنم و شما هم این کار را شروع کنید.

اشاره آقای هاشمی برای نجات فرهنگ در حالی است که برخی دولتمردان همراه وی- نظیر خاتمی و مهاجرانی- اساسا منکر موضوع تهاجم فرهنگی بودند و به ولنگاری فرهنگی و عدم مقابله با علت‌های هرز این عرصه اعتقاد داشتند.

از سوی دیگر اظهارات آقای هاشمی فاقد دقت و استدلال فقهی و شرعی است. این تعبیر که «کسانی که خوب می‌خوانند» در ضوابط دینی و فقهی چه مفهومی دارد؟ و کدام هنرمند را به خاطر خوب خواندن از میدان به در کرده‌اند؟ آیا خواننده‌ای که در شبکه دولتی انگلیس، مجیز رژیم‌ پهلوی را می‌گوید قابل تکریم است؟ و از طرف دیگر کجای اسلام ملاکی با این مضمون قید شده که «خانم‌هایی که قیافه زیبایی دارند باید ظاهر شوند» و یا کجای این مملکت از ظاهر شدن یک خانم به صرف قیافه زیبا جلوگیری شده است؟ اما اگر منظور خودآرایی و خودنمایی است که منطق قرآن دراین‌باره روشن است مگر اینکه بخواهیم اجتهاد مقابل نص کنیم.

و بالاخره باید گفت بخشی از شکل فرهنگ کشور ما کاربست این قبیل ادبیات و ترویج آشفتگی فرهنگی است که نه تنها کمکی به رونق فرهنگ اسلامی - ایرانی نکرده بلکه زحمت‌ افزا نیز شده است. در حقیقت شبهه‌افکنی و ایجاد ابهام و سردرگمی، از سوی برخی نخبگان، بخشی از رنج بزرگی است که مردم ما در حوزه فرهنگ متحمل شده‌اند.

رویکرد محرمانه و مینیاتوری در توافق جامع ادامه پیدا می‌کند؟!

وزیر خارجه گفت نگارش متن جامع توافق هسته‌ای با گروه 5+1 هفته آینده آغاز می‌شود.

محمدجواد ظریف در حاشیه حضور جمعی از اعضای دولت در مجمع عمومی فراکسیون رهروان گفت: دور چهارم مذاکرات سیاسی نیز از هفته آینده در وین شروع می‌شود که در آن مذاکرات شروع به نگارش متن برنامه جامع توافق با کشورهای غربی می‌کنیم.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا امکان تمدید زمان 6 ماه تعیین شده در توافق ژنو وجود دارد؟ گفت: مذاکرات ایران و گروه 5+1 در یک پروسه یک ساله انجام می‌شود و بر این اساس می‌تواند تا بهمن ماه امسال ادامه یابد. البته توافق ژنو یک دوره اولیه 6 ماهه دارد که امیدواریم در همان دوره به نتیجه برسیم که رسیدن به نتیجه بستگی به حسن نیت طرف غربی دارد.

انتشار خبر شروع نگارش متن توافق نهایی در حالی است که وزارت خارجه همچنان نمایندگان مجلس و نخبگان و متخصصان و صاحب‌نظران را نامحرم تلقی می‌‌کند و کمترین اطلاعاتی درباره محتوای قول و قرارها منتشر نمی‌کند. در شروع مذاکرات ژنو در پاییز گذشته چنین القا می‌شد که محرمانه نگاه داشتن محتوای مذاکرات، به خاطر رژیم صهیونیستی است اما به تدریج معلوم شد نمایندگان آمریکا، انگلیس و فرانسه به طور سیستماتیک، قبل و بعد از هر دور مذاکرات به فلسطین اشغالی سفر می‌کنند و ضمن اخذ تکلیف‌ها، گزارش جزئیات مذاکرات را به مقامات رژیم صهیونیستی ارائه می‌کنند.

اکنون نیز در آستانه دور جدید مذاکرات گزارش رسانه‌های غربی از سفر روز پنج‌شنبه وندی ‌شرمن و سوزان رایس به فلسطین اشغالی حکایت می‌کند.

آنچه نگرانی ناظران فنی و سیاسی در داخل را افزون می‌کند، رفتار آقای ظریف و تیم همراه وی بود که در جریان توافق ژنو  مدعی دستاوردهای بزرگ شده بودند اما پس از پایان کار و انتشار متن معلوم شد در برابر امتیازات بزرگ مانند تعلیق غنی‌سازی  20 درصد و اکسید یا رقیق‌سازی تمام ذخایر آن، توقف عملیات رآکتور آب سنگین اراک، توقف نصب ماشین‌های سانتریفیوژ جدید، پذیرش بازرسی‌هایی فراتر از پروتکل الحاقی و...، نه حق غنی‌سازی ایران به رسمیت شناخته شده - که موکول به نیازسنجی! غرب برای ایران در توافق نهایی شده و بنابر تصریح غربی‌ها حداقل 20 سال طول می‌کشد - و نه ایران عملاً درباره 4/2 میلیارد دلار از درآمدهای بلوکه شده خود امکان دارد که این پول را در شبکه بانکی بین‌المللی جابه‌جا کند.

با وجود پنهانکاری یکطرفه وزارت خارجه که روش استتاری کبک را تداعی می‌کند، گزارش‌های رسانه‌ای مختلف حاکی از آن است که احتمالا عدم توازن موجود در توافق ژنو با شدت بیشتری در توافق بعدی ادامه پیدا خواهد کرد و این در حالی است که آمریکایی‌ها تصریح می‌کنند 1- ساختار اصلی تحریم‌ها را حفظ خواهند کرد 2- سانتریفیوژهای ایران باید از 19 هزار به یک یا حداکثر 2 هزار دستگاه (در حد پایلوت و کاریکاتوری از  برنامه هسته‌ای) تقلیل پیدا کند 3- رآکتور آب سنگین اراک بازطراحی و به لحاظ کاربردی کاملا مینی‌مال و مینیاتوری شود 4- ایران به اتهامات جدید پاسخ دهد و همچنین برنامه موشکی خود را برچیند و از حمایت از حزب‌الله و حماس و سوریه دست بکشد و در عین حال به فتنه‌گران میدان عمل بدهد و 5- بعد از همه این مسائل، همه گزینه‌ها از جمله گزینه نظامی روی میز است! در حقیقت به نظر می‌رسد آمریکا و غرب به جای برچیدن کلی برنامه هسته‌ای ایران به تقطیع (اوارق) کردن و کوچک‌سازی تدریجی آن می‌اندیشند.

تسویه حساب دوباره با عارف به بهانه شورای مدیریت اصلاح‌طلبان

پیشنهاد برخی اصلاح‌طلبان مانند عارف و منتجب‌نیا برای تشکیل شورای رهبری اصلاح‌طلبان با واکنش کسانی چون عیسی سحرخیز و محمدرضا خاتمی مواجه شد.

سحرخیز که ضمن تصدی مدیر کلی مطبوعات داخلی در وزارت ارشاد دولت اصلاحات، در پشت صحنه مدیریت مطبوعات زنجیره‌ای قرار داشت در واکنش به پیشنهاد یاد شده تصریح کرد هدف این کار تضعیف خاتمی و سران محصور جنبش‌سبز است. وی در این باره می‌نویسد: گمان می‌کنم طرح این موضوع که «اصلاح‌طلبان شورای رهبری می‌خواهند» یک طرح ناپخته به قصد تضعیف سید محمد خاتمی و رهبران جنبش سبز محصور در حبس خانگی است.

نگاه بدبینانه به این طرح هم می‌تواند از منظر سیاسی نوعی «سهم خواهی آبرومندانه» باشد در رهبریت اصلاح‌طلبان و تحول خواهان، یا به قول مرحوم مهندس بازرگان «حاجی انا شریک»! وی به کنایه می‌نویسد: طبیعی است که هر چه به زمان انتخابات نزدیک می‌شویم، به ویژه اگر هم زمان در سطح مجلس شورا باشد و خبرگان، آنان که مایلند در لیست‌ها جای بگیرند- آن هم در سرلیست- تکاپوی بیشتری از خود نشان دهند. در این میان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری پیشین که بحث بیشتری نسبت به رقبای خویش داشته‌اند حق خود می‌دانند برای نشستن بر صندلی ریاست مجلس تلاش مضاعف به خرج دهند و اگر شد همکاران آینده‌شان رانیز برگزینند.

سحرخیز ادامه می‌دهد: رسول منتجب‌نیا و محمدرضا عارف که این روزها دائم تأکید دارند «اصلاح‌طلبان شورای رهبری می‌خواهند» بهتر است کاری به این کار نداشته باشند و تمام هم و غم خود را معطوف به بازسازی و تقویت تشکل و حزب سیاسی خویش سازند به نظر می‌رسد که این دو بیش از هر چیز دغدغه انتخابات آینده را دارند و گزینش و چیدمان لیست اصلاح‌طلبان و مشخص ساختن سرلیست‌های نامزدهای مجلس.

از سوی دیگر رضا خاتمی در مصاحبه با روزنامه شرق و در واکنش به پیشنهاد مذکور گفت: من اطلاعی از این جریان ندارم. اما به هر حال جبهه اصلاحات شناسنامه خاص خود را دارد همه هم می‌دانند در این جبهه فعالیت‌ها، تلاش‌ها و هدف‌گیری‌ها چیست.

وی افزود: امروز جریان اصلاح‌طلبی منحصر در چند چهره نیست و اینگونه نباید دید که اگر این چند نفر تصمیمی بگیرند همه چیز درست می‌شود، خود این شخصیت‌ها هم متوجه این موضوع شده‌اند که اگر به عقبه خود بی‌توجهی کنند و نظرات آنها را لحاظ نکنند، تصمیمات لزوماً منجر به نتیجه مورد نظر آنها نمی‌شود.

گفتنی است طیفی از اصلاح‌طلبان نزدیک به حزب مشارکت، چند ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری 92، عارف را مورد ملامت شدید قرار داده و او را به خاطر نامزد انتخابات شدن، اصلاح‌طلب بدلی و مأمور نهادهای امنیتی خوانده بودند.

در پیشنهاد مطرح شده قرار بوده کسانی چون عارف به جمع تصمیم‌گیری روحانی و هاشمی افزوده شوند.

دولت تا کجا پای مطالبه بدهکاری‌های کلان بانکی می‌ماند؟!

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه هم‌اکنون مجموع مطالبات معوق بانک‌ها به 82 هزار میلیارد تومان رسیده است، گفت: 575 نفر به عنوان بدهکار کلان بانکی شناسایی شده‌اند و اسامی این افراد به قوه قضائیه ارسال شده است.

به گزارش خانه ملت، اسحاق جهانگیری در نشست مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان مجلس تصریح کرد: هم اکنون مجموع مطالبات معوق بانک‌ها به 82 هزار میلیارد تومان رسیده است که در این رابطه دولت از اول سعی کرد تا بررسی کند که در این مطالبات افراد مقصر هستند یا شرایط اقتصادی تأثیر گذاشته است.

جهانگیری هیچ توضیحی درباره مسئولیت دولت، بانک مرکزی و سایر بانک‌های دولتی تابعه در اخذ معوقات کلان بانکی ارائه نکرد. حال آن که در کنار مسئولیت قوه قضائیه، دستگاه‌های ذیربط دولتی نیز در این زمینه مسئولیت دارند.

از طرف دیگر این دغدغه وجود دارد که در صورت ورود قوه قضائیه به ماجرا- که ضرورت هم دارد- برخی دولتمردان و حامیان سیاسی و رسانه‌ای آنها به شهادت برخی سوابق ماجرای پیگیری تخلفات و مفاسد اقتصادی، جنجال تازه‌ای شروع کنند که قوه قضائیه به واسطه برخورد با این تخلفات امنیت اقتصادی را به هم می‌زند و... به عنوان مثال برخی حامیان دولت در پرونده مه‌آفرید خسروی و پس از آن که به اندازه کافی بهره‌برداری سیاسی و تبلیغاتی کردند، به هنگام رسیدگی قضایی به پرونده و صدور حکم ادعا کردند که متهم اول این پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی، نابغه و کارآفرین بزرگ اقتصادی است که در حق او ظلم شده است!

به همین اعتبار ضرورت دارد که معاون اول رئیس جمهور تصریح کند در صورت اهتمام دستگاه قضایی چقدر با قضات محترم همکاری خواهد کرد و همراه مبارزه با مفاسد خواهد بود.

در همین زمینه روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد به قلم حسین راغفر (اقتصاددان) و در واکنش به اقدام جهانگیری نوشت: دولت نباید مسئله بدهکاران کلان بانکی را از دوش خود برداشته و توپ را به زمین دستگاه قضایی بیندازد بلکه باید موضوع را پیگیری کند.

رأی دولت ریزش کرده پس بیشتر سیاسی‌کاری کند!

«تشکیل دولت روحانی مثل یک امر ناخواسته بود و او تا 48 ساعت قبل از انتخابات نمی‌دانست که 19میلیون رای دارد.»

این مطلب را صادق زیبا کلام در مصاحبه با روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد مورد تاکید قرار داد و  افزود: رای روحانی دچار ریزش شده است.
زیباکلام در این گفت وگو اظهار می‌دارد: مجموعه‌ای که در دولت وجود دارد گروهی نبوده‌اند که از سالها قبل به صورت تیمی و منسجم با هم کار کرده باشند.

وی درباره ناهمگونی نیروهای سیاسی کابینه می‌گوید: آقای روحانی و مجموعه دولت مجبور هستند به هر حال مراقب اصولگرایان باشند. در عین حال آقای روحانی تمایل دارد اصلاح‌طلبان معتدل و میانه‌رو را با خودش داشته باشد. از طرفی آقای روحانی تمایل دارد اصلاح‌طلبان معتدل و میانه‌رو را با خودش داشته باشد. آقای روحانی به واقع دیدگاه‌های آقای هاشمی رفسنجانی را باور دارد. پس این دولت، دولتی است که خودش چندان انسجامی نداشته اما درعین حال هوای اصولگرایان را داشته، در عین حال تمایلاتی به اصلاح‌طلبان دارد، در عین حال اعتقاد بنیادی به هاشمی رفسنجانی دارد.

زیباکلام همچنین گفت: خیلی‌ها در کابینه مثل آقای علی جنتی معتقدند که سانسور نباید باشد و برخی دیگر هم معتقدند که درجه‌ای از سانسور نیاز است. پس آن وحدت موردنظر در این دولت وجود ندارد چون در همان ابتدا تشکیل دولت آقای روحانی مثل یک امر ناخواسته بود. آقای روحانی تا 48 ساعت قبل از انتخابات نمی‌دانست که 19میلیون رای دارد. خیلی‌ها از خود من می‌پرسیدند که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم.

او این را هم گفت که «در دولت روحانی یک ژنرال است به نام حسن روحانی، اما ببینید ژنرال دیگری هم به نام اکبر ترکان وجود دارد. یک ژنرال دیگر هم به نام محمدباقر نوبخت در دولت حضور دارد و چندین ژنرال دیگر».

زیباکلام در ادامه تصریح می‌کند: من معتقدم بخشی از آن 19 میلیونی که برای آقای روحانی رای داده‌اند دچار ریزش شده‌اند... همه با هم در اینکه کسر قابل توجهی از این 19میلیون ریزش کرده متفق القول هستیم. اما به عقیده من 80درصد این ریزش ناشی از سرخوردگی که در قبال مطالبات بوده است. یعنی می‌خواهم بگویم ده درصد ریزش رای آقای روحانی به دلیل مسائل اقتصادی است و مابقی آن به دلیل عدم توجه دولت به مطالبات جامعه مدنی است(!)

فراز اخیر اظهارات زیباکلام در حالی است که توقع این رای‌دهندگان به روحانی، بهبود وضعیت اقتصادی بوده و به همین دلیل  نیز 97درصد با دعوت دولت به انصراف از یارانه همراهی نکردند.

به نظر می‌رسد این قبیل اظهارات برای دادن آدرس غلط و هل دادن دولت به سمت افراطی‌گری‌های مطلوب اصلاح‌طلبان مطرح می‌شود.

*خراسان

 لغو مجوز دولت دهم به وزارت دادگستري توسط روحاني

در حالي که بر اساس مجوز هيئت دولت دهم در اسفندماه سال 91، حق بهره برداري از ساختمان شماره 3 شرکت مادر تخصصي بازرگاني دولتي ايران واقع در خيابان فاطمي تهران به وزارت دادگستري جهت استقرار سازمان تعزيرات حکومتي واگذار شده بود، بنا به پيشنهاد نعمت زاده وزير صنعت و تاييد روزهاي اخير رئيس جمهور ، اين مصوبه دولت دهم لغو و ساختمان مذکور به وزارت صنعت بازگردانده شد.

استعلام از مسئولان رياست جمهوري براي خونگيري از نوجوانان

بر اساس نامه چندي پيش يک مقام مسئول به مديران ارشد نهاد رياست جمهوري، وي درخواست کرده بود نظر رسمي و حقوقي اين مسئولان درباره امکان دريافت خون از نوجواناني که به سن 16 سال رسيده اند، اعلام شود که در پاسخ به نامه وي اعلام شده است که با توجه به ماده ۱۲۱۰ قانون مدني، براي انجام امور غيرمالي، رسيدن به سن بلوغ کفايت مي کند و با توجه به اينکه اهداي خون امري غيرمالي محسوب مي گردد، لذا خونگيري از افراد رده سني ۱۶ سال تمام فاقد ايراد است.

*جمهوری اسلامی

* تملق‌گوئي دولتمردان به كتابخانه ملي هم رسيد! رئيس كتابخانه ملي ديروز در اجلاس اصحاب فرهنگ كه در سالن همايش كتابخانه ملي برگزار شد گفت: وقتي قرار بود به اين مراسم بيايم نمي‌دانستم وقتي قرار است آقاي هاشمي به اينجا بيايد چه بگويم. به گزارش خبرگزاري مهر، صالحي اميري افزود: "اما سخن دكتر شريعتي به يادم افتاد كه گفت: "فاطمه، فاطمه است" و من به ياد اين جمله افتادم كه "هاشمي، هاشمي است". قرار نبود در دولت اعتدال، باب تملق گوئي باز بماند آنهم در كتابخانه ملي و در جمع اصحاب فرهنگ و در سال فرهنگ!

* بعد از وزير رفاه اكنون دومين وزير احمدي نژاد هم درباره عملكرد وي سخن مي‌گويد. حيدر مصلحي وزير اطلاعات دولت دهم در مصاحبه با خبرگزاري فارس گفت در عيد نوروز امسال به ديدن احمدي نژاد رفتم. وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا نظر احمدي نژاد درباره مشائي تغيير كرده؟ گفت: "يكي از حرف‌هايم اين بود كه مريد و مريدبازي هم حدي دارد و مشايي هر مقام معنوي هم كه دارد، وي را در پستو بگذاريد اما او همان حرف هميشگي كه مشايي يعني من و من يعني مشايي را تحويلم داد." مصلحي درباره كنار گذاشته شدنش از تركيب شوراي پول و اعتبار نيز گفت: "آقاي احمدي‌نژاد مي‌خواست به نوعي حركت كند كه تشكيلات اطلاعاتي را آرام آرام كنار بگذارد."

* در تازه‌ترين فتواي مفتيان سعودي، شيخ عبدالله السويلم، سفر به كشورهاي غربي را در موارد غيرضروري حرام اعلام كرده است. به گزارش پايگاه الوطن، خطيب مسجد الرياض با تأكيد بر اين كه سفر به بلاد كفر حرام است گفت: مسافرت به خارج از كشور جز در موارد ضروري و يا وجود شرايط آن از نظر شرعي حرام است. به گفته وي، از جمله شرايطي كه با توجه به آن‌ها شخص مي‌تواند به خارج از كشور سفر كند داشتن ايمان قوي و عقيده‌اي محكم است كه فرد را از پيروي كردن از شهوات و محرمات باز دارد. شيخ السويلم در ادامه اضافه كرد هر فردي كه از افتادن در محرمات از جمله نوشيدن خمر هراس داشته باشد؛ حتي در حالت ضروري نيز نبايد به كشورهاي غربي سفر نمايد. وي گفت: هر كس در بلاد كفر بميرد، از اهل جهنم خواهد بود زيرا مسلمان موظف است از بلاد كفر دور شود، پس چگونه مي‌تواند به چنين كشورهايي مهاجرت نمايد. شيخ سويلم از اعضاي كميته نصيحت است كه توسط وزارت كشور با هدف هدايت و نصيحت افراطي‌ها تأسيس شده است.

*جام جم

تجمع عفاف و حجاب مقابل وزارت کشور لغو شد

تجمعی که قرار بود در حمایت از مصوبه عفاف و حجاب شورای عالی انقلاب فرهنگی در میدان فاطمی تهران برگزار شود به خواست تجمع‌کنندگان لغو شد.به گزارش فارس، این تجمع قرار بود امروز برگزار شود که به گفته عیسی فرهادی، فرماندار تهران به دلیل انصراف کتبی طلاب حوزه علمیه آیت‌الله ایروانی، این تجمع منتفی شد و برگزار نمی‌شود.

بازداشت رویانیان

خبرگزاری ایرنا به نقل از یک منبع آگاه، با اعلام خبر بازداشت محمد رویانیان، مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس و رئیس سابق ستاد سوخت، نوشت: وی در ارتباط با پرونده ستاد سوخت بازداشت شده است.به گفته این منبع آگاه، قرار بازداشت رویانیان از سوی شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت صادر شده است.بر اساس این گزارش، رویانیان پیشتر در ارتباط با پرونده ستاد سوخت به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت احضار و تفهیم اتهام شده بود. غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود درباره پرونده ستاد سوخت گفته بود تاکنون سه نفر در این خصوص بازداشت شده‌اند و بقیه با قید وثیقه آزاد هستند.

به گزارش ایرنا، رویانیان نیز پیشتر درباره احضار خود به دادسرا در ارتباط با پرونده ستاد سوخت گفته بود: به دادسرا رفتن جرم نیست و قوه قضاییه و دادسرا خانه من است.

انصاری: از حضور در جلسات فراکسیون‌های مجلس استقبال می‌کنیم

مجید انصاری، معاون امور مجلس رئیس‌جمهور در پاسخ به پرسشی درباره حضور اخیر برخی اعضای کابینه در مجمع عمومی فراکسیون رهروان مجلس و این‌که آیا امکان برگزاری چنین جلساتی با دیگر فراکسیون‌های مجلس نیز وجود دارد، گفت: ما کاملا از این گفتگوها استقبال می‌کنیم و دولت آمادگی دارد با دیگر فراکسیون‌های مجلس هم در صورت تمایل و درخواست آنان، جلسات مشابهی داشته باشد. وی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: برنامه فراکسیون اکثریت چون از سوی هیات رئیسه این فراکسیون پیگیری شد، انجام گرفت.

روایت مصلحی از نحوه عزل خود

حیدر مصلحی، وزیر پیشین اطلاعات درباره ماجرای عزلش از سوی محمود احمدی‌نژاد گفت: روز یکشنبه که این اتفاق افتاد نزدیک ظهر با من تماس گرفت و به من گفت بیا کاری دارم؛ من هم روز قبل، مسئولی را که با آقای مشایی رفاقت و دوستی داشت، جابه جا کرده بودم. احمدی‌نژاد به من گفت اینطور نمی‌شود و ما هرچه گفتیم تو گوش نکردی و من تصمیم خود را گرفتم و «شما استعفا بده». من به او پاسخ دادم «من استعفا نخواهم داد و اگر شما به این نتیجه رسیده‌اید که من را عزل کنید، این کار را بکنید.»

مصلحی در گفت‌وگو با فارس ادامه داد: بعد از ظهر همان روز جلسه هیات دولت بود و یکی از زرنگی‌های احمدی‌نژاد این بود که اگر می‌خواست کاری کند می‌گذاشت برای آخر جلسه تا کسی کاری نکند، لذا آخر جلسه اعلام کرد که بنده از این به بعد مشاور اطلاعاتی هستم. پس از پایان جلسه، وقتی خواستم بروم دیدم یک نفر از بیت کنار در نهاد ریاست جمهوری ایستاده و نامه‌ای را از طرف آقا آورده است.

وزیر سابق اطلاعات در پاسخ به این‌که آیا این نامه پیش از فضاسازی رسانه‌ای به دست دولت رسیده بود، گفت: بله همان شب، دقیقا جلسه دولت که تمام شد آن نامه از بیت رهبری آمد که این کار نباید انجام شود. البته آنها زرنگی کردند و این موضوع را در دولت مطرح کرده و این قضیه رسانه‌ای شد و آن را برای بعد از جلسه نگذاشتند. وی درباره شروط احمدی‌نژاد برای پایان خانه‌نشینی گفت: هر کس در ایام خانه‌نشینی با احمدی‌نژاد صحبت می‌کرد او توضیح می‌داد که چه اتفاقاتی افتاده است، شکی نیست که او نسبت به آقای جلیلی و بنده، حرف داشت و درباره معاون اولی آن شخص (مشایی) و برای این‌که دست آن فرد باز شود، حساسیت نشان می‌داد.

توضیحات واعظی درباره جلسه اسفندماه بابت واتس آپ

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره خبر مربوط به دستور رئیس جمهور بابت سرویس واتس آپ گفت: در اسفند ماه گذشته، کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، بحث مسدودسازی سرویس «واتس آپ» را مطرح کرد که نقصانی در رای‌گیری به وجود آمد.

واعظی در خصوص چگونگی تصمیم‌گیری برای فیلتر شدن شبکه اجتماعی واتس آپ افزود: وقتی این موضوع در کار گروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح شد، فردی که از سمتش برکنار شده و آن روز برای خداحافظی در این کمیته شرکت کرده بود، اقدام به رای دادن می‌کند، اما با توجه به این‌که این فرد حق رای دادن نداشته است، وقتی دستگاه مربوط متوجه شد وزیر آن دستگاه اعلام کرد که این فرد نباید در رای‌گیری شرکت می‌کرده است.

وزیر ارتباطات اظهار کرد: این موضوع با رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای عالی فضای مجازی مطرح شد و ایشان فرمودند تا در کمیسیون‌های مختلف مرکز ملی فضای مجازی موضوع مطرح و بررسی شود و هر آنچه در شورای عالی فضای مجازی تصمیم‌گیری شود، لازم‌الاجراست.به گزارش فارس، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براین‌که دولت موافق نیست برخی شبکه‌های اجتماعی خارجی که مخرب نیستند و به اخلاق و عفت عمومی لطمه‌ای نمی‌زنند، مسدود شوند، افزود: تا زمانی که جایگزینی برای این شبکه‌ها در کشور نداشته باشیم، دولت موافق مسدود کردن آنها نیست.

*قدس

درخواست بغداد از تهران

قدس آنلاین: وزارت حقوق بشر عراق از ایران برای یافتن 50 هزار عراقی که در جریان جنگ ایران و عراق مفقود الاثر شدند، درخواست کمک کرد.

برخی می خواهند از متن خارج شوم

ایرنا: محمدباقر قالیباف شهردار تهران گفت: با وجود اینکه برخی ها خواهان خروج من از متن کار هستند، همچنان به وظایف محوله خود عمل می کنم.

راهکار رفیقدوست

جهان: محسن رفیقدوست در وب سایت شخصی خود با اشاره به مبارزه با فساداقتصادی گفت: به نظر بنده در زمانی که بخش اعظم اقتصاد دست دولت است، برخورد با ویژه‌‌خواری برخورد با معلول است، برخورد با علت نیست.

پیش‌بینی بادامچیان

جهان: اسدا... بادامچیان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی، گفت: احتمال زیاد ریاست دور بعد مجلس تغییر نکند و لاریجانی همچنان بر این مسند باقی بماند.

دزدی از حساب مردم توسط معاون بانک

شبکه خبر: سرهنگ «علی زارعی» فرمانده انتظامی شهرستان بهار، از کشف پرونده اختلاس هفت میلیاردریالی دریکی از بانکهای این شهرستان خبر داد و گفت: متهم تمامی مبالغ برداشت شده را به حساب همسرش واریز می کرد و وی نیز با مبالغ واریزی تعدادی خودرو،خانه و مقداری طلاوجواهر خریداری کرده است.

وی افزود: بررسی های کارشناسان نشان داد، معاون شعبه طی چند مرحله مرتکب اختلاس و برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی مشتریان شعبه شده است.

لغو تجمع عفاف و حجاب

فارس: تجمعی که قرار بود امروز چهارشنبه در حمایت از مصوبه عفاف و حجاب شورای عالی انقلاب فرهنگی در میدان فاطمی تهران برگزار شود به خواست تجمع‌کنندگان لغو شد.

جلب اموال زنجانی برای تسویه بدهی

ایسنا: رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت که اموال بابک زنجانی برای تسویه بدهی‌های وی گرفته می‌شود و در اختیار دولت قرار می‌گیرد. محمدی علی پورمختار افزود: اموال بابک زنجانی در داخل کشور در حال شناسایی است.

پور محمدی: بگیر و ببند نمی کنیم

تسنیم: وزیر دادگستری در بازدید از نمایشگاه کتاب در پاسخ به تسنیم درباره تصمیم اتخاذ شده درباره مستند «من روحانی هستم» گفت: سعی خواهیم کرد از شکایت و بگیر و ببند استفاده نشود. اما مقررات و حقوق افراد در جامعه نیز باید پاس داشته شود.

روادید نگیرید، دیپورت می شوید

ایسنا: در آستانه برگزاری مسابقات جام جهانی، بخش کنسولی سفارت ایران در برازیلیا با انتشار اطلاعیه‌ای از ایرانیانی که قصد سفر به برزیل را دارند خواست نسبت به دریافت روادید اقدام کنند، در غیر این صورت به کشور مبدأ باز گردانده خواهند شد.

مفتی وهابی: کرونا گناهان را پاک می‌کند!

مشرق: محمد العریفی مفتی وهابی در واکنش به انتشار ویروس کرونا در عربستان سعودی گفت: اگر به بیماری و سختی دچار شدی و بیماری تو را از کار ناتوان کرد، این بیماری در عین حال تو را از گناهانت و دیگر بیماری های موجود در بدنت پاک می کند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار