به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران؛ همايون هاشمي درباره اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر به عنوان مهمترين برنامه اين ستاد براي كاهش آسيب مواد مخدر در جامعه اظهار داشت: سازمان بهزيستي يكي از قويترين و غنيترين، سازمانهايي است كه به صورت علم محور و اجتماع محور در زمينه كاهش آسيب هاي ناشي از اعتياد و پيشگيري از آن فعاليت دارد.
وي با بيان اينكه سازمان بهزيستي سال گذشته بيش از 40 ميليارد تومان در حوز اعتياد و كاهش آسيب هاي ناشي از آن هزينه كرد، گفت: 18 ميليارد تومان از اين بودجه، از جانب سازمان بهزيستي، 12 ميليارد تومان كمك هزينه ستاد مبارزه با مواد مخدر و 10 ميليارد تومان نيز وزارت رفاه و تعاون به سازمان بهزيستي كمك مالي كرد.
رئيس سازمان بهزيستي ادامه داد: براساس نظر كارشناسان، سازمان بهزيستي يكي از سازمانهاي بسيار معتمد به شمار ميرود كه در حوزه درمان، پيشگيري و آگاه سازي در زمينه اعتياد و مواد مخدر فعاليت دارد.
هاشمي با اشاره به اينكه رويكرد ما در حوزه اعتياد، خانه محور و جامه محور است، گفت: برنامه هاي ويژه اي در اين رابطه انجام شده است و به زودي چهارمين فاز در رابطه با آگاه سازي عمومي در مورد مضرات مخدرهاي صنعتي همچون شيشه توسط اين سازمان انجام مي گيرد.
وي در پايان خاطر نشان كرد: جهت ارائه آموزش مهارت هاي زندگي و پيشگيري از اعتياد در مدارس و مهدهاي كودكهاي سراسر كشور، مددكاران اجتماعي و مربي به اين محل ها اعزام مي شوند، به صورتي كه هر مدرسه و مهد كودك حداقل يك مربي در اين زمينه خواهند داشت.
انتهای پیام/