معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور با بیان اینکه بحث کارزار رسانه طرحی بود که برای پیشگیری از اعتیاد به عنوان شکوفههای نوروزی در تمام استان کشور شکل گرفت، افزود: راهاندازی خط ارتباطی ملی اعتیاد که مشاورهای مختلفی را در زمینه جلوگیری از اعتیاد در دستور کار خود دارد، از طرحهای سازمان بهزیستی است.
وی با بیان اینکه آمار و عملکرد این خط ارتباطی نشان میدهد که بیشترین مشاورههای درخواستی مردم در ارتباط با مواد مخدر شیشه است، اضافه کرد: میزان تماسهای دریافتی برای دریافت اطلاعات درباره مصرف شیشه قابل توجه است.
روشن پژوه با اشاره به فعالیت این سازمان در حوزه درمان گفت: در چند حوزه درمان سرپایی، نگهدارنده و متادونتراپی فعالیت موثر داریم و به بیش از یکهزار و 200 مرکز سرپایی، درمان شیشه خدمات میدهیم.
وی در ادامه با اعلام اینکه مراکز درمانی اقامتی، میان مدت، کوتاه مدت و بلندمدت در بهزیستی مشغول فعالیت هستند، افزود: 15 مرکز بستری کوتاه مدت، 800 مرکز درمان بلند مدت و مراکز درمانی اجتماعی نیز در این سازمان مشغول فعالیت هستند.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور در ادامه به فعالیت 127 درمان سیار فعال در کشور نیز اشاره کرد و گفت: این مراکز تعداد قابل توجهی از افراد و گروههای هدفشان را در پوشش قرار میدهند.
روشن پژوه با اعلام اینکه 42 مرکز سرپناه شبانهروزی نیز در سازمان بهزیستی مشغول فعالیت هستند و حجم عمده بار درمان معتادان بر دوش بهزیستی است، اظهار داشت: راهاندازی مرکز توانمندسازی معتادان بهبود یافته در دستور کار است و این مرکز تلاش دارد که از معتادان بهبود یافته به صورت جدی حمایت کند.
وی یکی از اصول کلی درمان مواد مخدر شیشه را داشتن برنامه کامل در حین و پس از درمان عنوان کرد و گفت: تخریب مواد مخدر شیشه بسیار زیاد است و درمان شیشه بسیار دشوار است و برای درمان باید اصول کلی رعایت شود تا نتیجه مطلوب از درمان کسب شود./س