سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کنترل بیولوژیک آفات شاخص مهم تولید محصولات کشاورزی سالم است.
وی تشریح کرد: با توجه به اینکه عوامل بیولوژیک و فرآورده های آنها از طبیعت اقتباس شده و خود جزء مواد ارگانیک هستند، بنابراین کنترل بیولوژیک آفات مطمئن ترین شیوه حفاظت محصولات شناخته می شود به همین دلیل به عنوان یک شاخص مهم برای سنجش میزان توسعه یافتگی در تولید محصولات کشاورزی سالم تر و حفاظت محیط زیست محسوب می شود.
اسکندری ادامه داد: يكي از راهكارهاي مناسب براي كاهش مصرف سموم، استفاده از روش هاي كنترل بيولوژيک آفات است كه در اين ميان افزايش مقاومت گياه در برابر آفات از طريق پيوند بسيار مورد اقبال است.
وی اظهار داشت: برای دستیابی به این ویژگی ها باید محصولات تازه خوری را برای کاهش مصرف آفتکش ها و ارتقاء سطح بهداشت و سلامتی جامعه اولویت بخشید.