به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، یک منبع رصدکننده نفتکشها گفت: "به نظر میرسد هند نفت کمتری در آوریل وارد کرده است که میتواند ناشی از ترکیبی از فشار بیشتر از جانب آمریکا و تقاضای کمتر برای نفت خام در این فصل از سال از سوی خریداران نفتی هند باشد."
یکی از این منابع گفت: صادرات نفت خام ایران در ماه آوریل به طور متوسط 1.1 میلیون بشکه در روز بوده است که نسبت به رقم 1.3 میلیون بشکه در ماه مارس پایینتر است. این مساله موجب میشود صادرات کاهش یابد و به سطح متوسط سال 2013 باز گردد.
به موجب یک توافق موقت که در ماه نوامبر میان ایران و شش قدرت جهانی منعقد و 20 ژانویه اجرایی شد و به عنوان برنامه اقدام مشترک خوانده میشود، صادرات ایران باید تا 20 ژوئن در سطح متوسط 1 میلیون بشکه در روز باقی بماند.
"تیم ویلسون" عضو اندیشکده دفاع از دمکراسیها گفت: "مطابق این برنامه، انتظار میرود ایران صادرات نفت خام خود را در همان سطح 2013 حفظ کند. وزارت خارجه آمریکا دایما میزان کلی این صادرات را کنترل میکند."
دولت اوباما معتقد است فروش نفت ایران در ماههای آتی کاهش خواهد یافت.
یک منبع رصدکننده دیگر گفت صادرات نفت خام ایران در ماه آوریل رو به کاهش بوده و به کمتر از 1.2 میلیون بشکه در روز رسیده است حال آنکه این رقم ماه قبل 1.3 میلیون بشکه در روز بود.
آژانس بینالمللی انرژی که دیدبان نفتی غرب است آماری درباره صادرات نفت ایران میدهد که به دقت رصد شده است. این سازمان گفت وادرات نفت از ایران در ماه فوریه به 1.65 میلیون بشکه در روز رسید. این رقم بیشترین رقم از ژوئن 2012 تا کنون است.
این آژانس تاکنون فقط یک تخمین اولیه از صادرات نفتی ایران در ماه مارس منتشر کرده است که 1.05 میلیون بشکه در روز است. این سازمان گفت رقم منتشرشده احتمال دارد بالاتر برود.
انتهای پیام/