مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی گفت: ما تلاش داریم این سوابق را برای مردم کشور معرفی کنیم و همزمان هم برنامههایی را برای تعمیر و مرمت مکانهای فرهنگی و تاریخی و مذهبی آغاز کردهایم.
آقازاده اعزام توریست و گردشگر به استان از جمله شهر خمین، چشمهسارها و آبشارهایی که به وفور در این استان یافت میشود، امامزادگان، جاذبههای طبیعی، نقاط دیدنی و... را از برنامههای شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی در راستای افزایش گردشگر و معرفی این استان به مردم عنوان کرد.
وی ادامه داد: همزمان با انجام این کارها از مردم عزیز استان مرکزی میخواهیم که با میهماننوازی که زبانزد خاص و عام است، این نهاد را در اجرای هر چه بهتر برنامهها یاری برسانند تا بتوانیم با اقدامات و کارهای مناسب بهترین اقدامات را در راستای جذب گردشگر و همچنین توسعه صنایع دستی استان انجام دهیم.
مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی گفت: استان مرکزی در حوزه صنایع دستی و تولید آثار صنایع دستی توانمندی بسیاری دارد و از سیاستهای ما این است که با رونق صنایع دستی هم کمک کنیم به اقتصاد محلی و هم ایجاد شغل و تولید داشته باشیم.
آقازاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود بسیاری از مراکز گردشگری، تاریخی و اماکن مذهبی در کشور و عدم اطلاع کافی از این ظرفیتها در بین مردم بیان کرد: متاسفانه بسیاری از مردم اطلاعات درستی از مراکز دیدنی و تاریخی کشورمان ندارند، در نتیجه یکی از کارهای بزرگ شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی این است که این مراکز دیدنی و تاریخی را در سطح ملی و استانی و به طور صحیح معرفی کند که باید در این زمینه برنامهریزی مناسبی کرد، افزایش اطلاعات مردم استانها نسبت به میراث ملی و فرهنگی از جدیترین اولویتهای سازمان در راستای حل این مشکل است.