به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ محمد قاسمي نژاد با اعلام اين خبر افزود: محصول گوجه فرنگي در استان خوزستان در دو فصل و به صورت بهاره و تابستانه كشت مي گردد كه گوجه فرنگي بهاره از اواخر فروردين تا اوايل خرداد ماه برداشت مي شود .
قاسمی نژاد سطح زير كشت اين محصول را در سال زراعي جاري حدود 13 هزار هكتار در استان ذكر كرد و افزود: اين سطح نسبت به سال گذشته تغييري نداشته است.
وي عملكرد محصول گوجه فرنگي را در خوزستان در حدود 30 تن در هر هكتار عنوان نمود و گفت: پيش بيني مي شود امسال قريب به 400 هزار تن محصول گوجه فرنگي بهاره از سطح مزارع خوزستان راهي بازار هاي مصرف در استان خوزستان و ساير استان هاي كشورشده وبخشي از آن برای صادرات به كشورهايي همچون عراق ، روسيه و كشورهاي حاشيه خليج فارس اختصاص يابد.
معاون بهبود توليدات گياهي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان، شهرستان هاي دزفول، گتوند، شوش، انديمشك و دشت آزادگان را به ترتيب داراي بيشترين ميزان توليد اعلام کرد و افزود: استان خوزستان در بين استان هاي كشور معمولا جايگاه سوم يا چهارم را درسال هاي مختلف به خود اختصاص مي دهد.
گفتني است بخش قابل توجهي از محصول گوجه فرنگي استان خوزستان به صورت ارگانيك و يا سالم توليد مي شود كه ضمن استفاده از موادهاي آليو غير شيميايي ، بجاي استفاده از سموم شيميايي براي مبارزه با آفات از حشرات مفيد استفاده مي گردد./س