حمید شیروانی رئیس کانون شرکتهای لیزینگ ایران در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه اسامی شرکت های عضو کانون و انجمن در سایت کانون لیزینگ قرار دارد اظهار داشت: توصیه ما به مردم این است که در صورت استفاده از خدمات شرکت لیزینگ حتما به سایت کانون مراجعه کنند تا در معرض کلاهبرداری قرار نگیرند.
وی افزود: شرکتهای لیزینگ مجاز، از بانک مرکزی مجوز دریافت کردهاند، که در حال حاضر 27 شرکت عضو کانون و تعدادی عضو انجمن لیزینگ هستند.
به گفته شیروانی این شرکتها تحت عنوان جامعه لیزینگ ایران به فعالیت میپردازند.
رئیس کانون شرکتهای لیزینگ ایران در خصوص لیزینگهای متخلف نیز تصریح کرد: بارها از بانک مرکزی و نیروی انتظامی درخواست کردهایم که از فعالیت شرکتهای لیزینگ فاقد مجوز از بانک مرکزی جلوگیری کنند چرا که وجود این شرکتها به حیثیت لیزینگهای دارای مجوز صدمه وارد کرده است.
وی ادامه داد: و یا اینکه مهلتی به این شرکتها داده شود تا فعالیت خود را با شرایط بانک مرکزی تطبیق دهند.
به گفته شیروانی جلساتی در این راستا در بانک مرکزی برگزار شده است که آخرین جلسه روز گذشته برگزار شد.
* لیزینگ مسکن یعنی تأمین مالی برای خرید واحد مسکونی وی به شرکتهای لیزینگ مسکن اشاره کرد و گفت: با بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی در این خصوص مذاکراتی شده است چرا که این لیزینگها کمکدهنده دولت هستند.
شیروانی ادامه داد: مکاتباتی نیز در بانک مرکزی انجام شده که این موضوع در شورای پول و اعتبار مطرح خواهد شد.
وی افزود: لیزینگ مسکن به هیچ وجه موجب تورم و افزایش نقدینگی نمیشود چرا که در واقع معامله دارایی در این لیزینگها انجام میشود و پول نقدی به جامعه تزریق نمیشود.
به گفته رئیس کانون شرکتهای لیزینگ ایران لیزینگ مسکن با پرداخت مبلغی به خریدار مسکنی که پول ندارد کمک میکند تا خانهای را خریداری کرده و طی 10 تا 15 سال همانند اجارهبها نرخی را به این لیزینگ پرداخت میکند و در نهایت صاحب واحد مسکونی میشود.
انتهای پیام/