گمرک ایران طی بخشنامه ای ویژگی های کیفی و سلامت برنج وارداتی را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، علي معقولي معاون مديركل مركز واردات وامور مناطق آزادوويژه گمرک ایران در بخشنامه ای ویژگی های کیفی و سلامت برنج وارداتی را اعلام کرد.

براساس این بخشنامه رعایت 7 نکته الزامی است که عبارتند از:

1- ارائه گواهی اری بودن برنج از نظر تراریختگی برای هر محموله وارداتی، از مقام ذی صلاح کشور مبدا الزامی است.

2-ارائه گواهی عاری بودن برنج از باقیمانده فنل برای هر محموله، از مقام ذی صلاح کشور مبدا الزامی است.

3- ارائه ریزنتایج پیشینه باقیمانده آفت کش ها توسط یک آزمایشگاه تائید صلاحیت شده از سوی مقام ذی صلاح کشور مبدا الزامی است.

4-نونه برداری باید مطابق با آخرین تجدیدنظر استانداردهای ملی ایران به شماره های 12004 و 13535 باشد.

5- وزن بسته بندی از 1 تا 20 کیلوگرم مجاز است.

6-کلیه گواهی های ارائه شده باید ممهور به مهر سفارت جمهوری اسلامی ایران باشد.

7-معیارهای کیفی و سلامت برنج های تولید داخل بر اساس استانداردهای ملی ایران به شماره 12968 برای فلزات سنگین 5925 برای مایکوتوکسین 13120 برای باقیمانده آفت کش ها و حدود مجاز میکروبی بر اساس حدود مجاز میکروبیولوژی فرآورده های غذایی، آشامیدنی مرکز آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو خواهد بود.

انتهای پیام/
برچسب ها: برنج ، گمرک ، واردات ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار