مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: با به کارگیری شیوه‌های جدید ایمنی می‌توانیم آمار تصادفات و تلفات ناشی از آن را کاهش دهیم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، سیدعلی اسد در چهاردهمین جلسه کمیسیون مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان گفت: توسعه زیرساخت‌های مازندران به ویژه جاده‌ها در دستور کار دولت قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران به نقش مهم فوریت‌های پزشکی و امداد و نجات اشاره و تصریح کرد: فوریت‌های پزشکی و امداد و نجات باید با توجه به اهمیت موضوع و حضور به موقع در صحنه و انتقال سریع مجروحان و مصدومان به بیمارستان‌های مجهز تلاش خود را به کار گیرند.

اسد با اشاره به اینکه در حال حاضر اغلب تلاش‌های اداره کل صرف نگهداری و حراست از شبکه راه‌ها، ‌تأمین ایمنی عبور و مرور به منظور حفظ و بهره‌برداری بهینه از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در این بخش می‌شود، یادآور شد: از این رو انتظار می‌رود این تلاش‌ها با همراهی دیگر دستگاه‌های اجرایی مرتبط در این حوزه و رعایت همه کاربران جاده‌ای ثمربخش واقع شود تا شاهد برقراری ترددی ایمن و روان در سطح محورهای استان باشیم.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه برگزاری این جلسات می‌تواند برای کاهش تصادفات مؤثر باشد، خواستار تلاش و همتی مضاعف در جهت بهره‌برداری نهایی از تمام پروژه‌های در دست اجرا در بخش حمل و نقل استان شد.


برچسب ها: کاهش ، ایمنی ، رانندگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.