به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،"بهمن اسکندری"، اظهار کرد: 240 هزار هکتار مرتع در استان وجود دارد که با توجه به آب و هوا و اقلیم استان در عمده این مناطق، گونههای معروف گیاهان دارویی رشد میکنند و تاکنون بهرهبرداری از آنها به صورت سنتی توسط بهرهبرداران محلی صورت گرفته و به بازار مصرف عرضه میشد.
وی افزود: با پیگیریهای صورت گرفته سازمان جنگلها استان زنجان بهعنوان پایلوت برای بهرهبرداری گیاهان دارویی انتخاب شده که در این طرح با شناسایی دامداران و مرتعداران علاقهمند و ارایه آموزشهای لازم به آنها برای توسعه کشت گیاهان دارویی اقدام لازم انجام خواهد شد.
اسکندری تصریح کرد: فعالیت در این زمینه از ظرفیت بالایی برای اشتغال و ایجاد معیشت برای مردم منطقه برخوردار است و با انجام این امر میتوان از وابستگی معیشت دامداران به مراتع و تخریب بیش از حد مجاز به دلیل چرای دام جلوگیری کرد.
این مسوول تاکید کرد: یکی از مشکلات جدی در این حوزه فرآوری آن و عرضه به بازار مصرف است که در صورت بستهبندی این محصولات در پکیج مناسب میتوان بازار خوبی در این حوزه کسب کرد که برای موفقیت در این بخش آماده همکاری با داروسازی استان و یا جهاد کشاورزی هستیم.
اسکندری خاطرنشان کرد: برای موفقیت در بهرهبرداری از گیاهان دارویی در مراتع دو برنامه عمده را در دستور کار داریم که شامل شناسایی استعدادها در تولید گیاهان و دیگری آموزش بهره برداران به صورت علمی است.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری استان زنجان تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف کارشناسان سازمان جنگلها برای آموزش علاقهمندان و بهرهبرداران در این حوزه اعلام آمادگی کردهاند.
انتهای پیام/م