نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در حال حاضر مشکل محیط زیست، خلأهای قانونی نیست بلکه مشکل اساسی وجود خلأهای تربیتی و فرهنگی است.

غلامعلی حداد عادل در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: در نتیجه مجلس با وضع یک یا چند قانون نمی تواند این کاستی ها را جبران کند.

وی ادامه داد: قانون زمانی می تواند عنصری مؤثر باشد که تربیت و فرهنگ در جامعه وجود داشته باشد؛ قانون در خصوص استثنائات ورود پیدا کرده و اقدام می کند اما وقتی همه به اتفاق تخلفی را انجام می دهند کاری از دست قانون ساخته نیست.

حداد عادل افزود: قانون، سوار بر شانه های فرهنگ است و برای توسعه فرهنگی همچون حفظ محیط زیست نهادهایی مانند آموزش و پرورش، رسانه های گروهی و سایر اقشار جامعه باید تلاش کنند تا مبحث صیانت از پاکیزگی طبیعت به فرهنگی همه گیر بدل شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: من در مسافرت های خود به دیگر نقاط جهان دیده ام که کارمندان ادارات بعد از اتمام ساعت کاری اتاق خود را تمیز و زباله های جمع آوری شده را به محیطی از قبل تعبیه شده منتقل می کنند و این امر را کار مهمی نیز تلقی نمی کند.

 حداد عادل با بیان اینکه نباید گذشتگان اجازه ساخت و ساز و ایجاد نواحی کارگاهی در حواشی رودخانه جاجرود را می دادند، افزود: نباید اجازه ساخت نزدیک به 400 کارگاه آنهم به صورت غیرقانونی در حاشیه رودخانه جاجرود داده می شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آن روزی که مسئول وقت منطقه نسبت به ساخت و سازهای مذکور به صورت غیرقانونی، فاقد جواز و شبانه آگاه شد اما سکوت اختیار کرد و یا خدای ناکرده رشوه گرفت سبب شد تا این مشکلات به بار آید.

وی ادامه داد: منطقه جاجرود با شرایط اقلیمی و طبیعی خود توان، ظرفیت و تحمل آلودگی های گوناگون 400 کارگاه صنعتی را ندارد، این منطقه از همان گذشته بهترین نقطه برای تفرج مردم تهران بود که امروز ظرف مدت پنج سال درو و به محل ایجاد کارگاه های صنعتی بدل شده است./س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.