به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،مقصود قربانی اظهار داشت: سطح زیر کشت چغندر قند در سال 92، 26 هزار و 49 هکتار بوده که براساس برنامههای ابلاغی سطح زیرکشت چغندر قند در سال 93، 23 هزار و 400 هکتار خواهد بود.
وی میزان برداشت چغندر قند توسط کارخانجات قند استان را در سال 92، 965 هزار و 804 تن عنوان کرد و ابراز داشت: میزان چغندر قند خارج شده به کارخانجات خارج از استان نیز 440 هزار و 402 تن بوده است.
قربانی به وجود پنج کارخانه قند در استان اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به نقش فعالیت کارخانجات قند در تولید و اشتغالزایی در منطقه، ساماندهی و ایجاد تعادل بین تولید و جذب محصول از جمله ضروریاتی است که باید به آن توجه اساسی شود.
وی استفاده از ارقام پرمحصول، کشت به صورت مکانیزه کامل، مساعد بودن شرایط اقلیمی و خاکهای زراعی، بالا بودن دانش فنی چغندرکاران منطقه به دلیل فعالیتهای آموزشی و اطلاعرسانیهای به موقع از طرف سازمان جهاد کشاورزی استان را از دلایل کسب رتبه نخست تولید چغندر قند برشمرد.
قربانی خاطرنشان کرد: به دلیل بالا بودن نیاز آبی محصول چغندر قند و مشکلات حوزه آبریز دریاچه ارومیه براساس برنامه کشت تدوین شده پیشبینی میشود سطح زیرکشت چغندر قند در سال 93، 23 هزار و 400 هکتار باشد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه ظرفیت کارخانجات قند استان یک میلیون و 300 هزار تن بوده، ادامه داد: پیشبینی میشود به میزان یکمیلیون و 300 هزار تن در سال زراعی 93-92 چغندر تولید شود.
انتهای پیام/م