افراد معمولا وقتی به سراغ هله هوله می‌روند که گرسنه هستند و از قرار معلوم وعده غذایشان آنها را آنطور که باید و شاید سیر نکرده است.

شهرزاد محمدیان کار‌شناس رشته تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در سال ۲۰۱۲ تحقیقاتی انجام شد که نشان داد قریب به اتفاق افراد ترجیح می‌دهند در بشقاب غذای خود ۳ نوع غذای مختلف البته با ۳ نوع رنگ متفاوت را داشته باشند. به این ترتیب می‌توان به عنوان جایگزین هله هوله که معمولا میان وعده محسوب می‌شود، در ظرف مقابل خود، به اندازه یک مشت آجیل تکه‌های میوه تازه و شکلات سیاه را بگذارید تا رنگ‌های متنوع پیش‌روی خود داشته باشید. 
همچنین چشم‌ها باید سیر شود تا کمتر دنبال خوراکی‌های ناسالم و خوشرنگ و لعاب برود. 
شاید این کار چند هفته‌ای طول بکشد تا برنامه روتین قبلی را کنار بگذارید و برنامه مجددی را شکل بدهید. 

وی تأکید کرد: موادغذایی سالمی که قرار است بخورید دقیقا جلوی یخچال نگهداری کنید. 
یعنی جایی که راحت‌ترین دسترسی را به آنجا دارید و در عوض موادغذایی ناسالم را جایی بگذارید که دسترسی به آنها سخت باشد. 

وی اظهار داشت: یک راهکار بسیار ساده و البته پیش‌گیرانه برای این مشکل وجود دارد. هنگام غذا، لقمه‌های خود را بیشتر بجوید. خیلی بیشتر از آنی که به طور عادی می‌جوید. نتیجه این کار این است که بعد از خوردن غذای اصلی کمتر گرسنه می‌شوید و در نتیجه کمتر به سراغ هله هوله می‌روید. 


انتهای پیام/
برچسب ها: چاقی ، میوه ، رژیم ، موادغذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار