به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، چای
زنجبیل تازه و داغ نیز به شما کمک میکند مواد اضافی بدن را سریعتر دفع
کنید. نوشیدن شربتهای لیمو، نارنج، آلبالو، به، غوره، انار، سکنجبین،
کاسنی و زرشک نیز در این فصل توصیه میشود.
سعی
کنید میوه و سبزیجات را از وعدههای غذایی خود حذف نکنید و با خوردن
جوانهها در سالاد، همراه سبزیجات و مصرف سوپ سبزی و انواع بورانی در وعده
ناهار، مفیدتری به بدن خود برسانید.
سبزیجات سبز رنگ جوان مثل ریحان، کرفس، کاهو، اسفناج، بامیه، کدو، کلم، برگسبز تربچه و چغندر را فراموش نکنید.
خورشها
و خوراکهای سبزیجات را بدون سرخشدن تهیه کنید و میوههای تازه فصل مثل
انواع توتها همراه بادام خام و فرنی، تمرهندی ترش یا شیرین، کاهو با
سکنجبین از میان وعدههای مفیدی هستند که مصرفشان توصیه میشود.
تنقلات گرم و پر کالری را کنار بگذارید
برای
پاکسازی کبد از غذاهای با طبع گرم، تلخ و بویژه شور باید پرهیز شود. در
این فصل شما به گوشت قرمز کمتری نیاز دارید و باید از مصرف مواد و غذاهای
چرب و تند بپرهیزید.
تغذیه
متعادل، آلرژی فصل بهار را نیز کاهش میدهد. متخصصان معتقدند ویتامین D3
میتواند التهاب را کاهش دهد یا ویتامین C از استرس وارد به بدن بر اثر
آلرژیها میکاهد. ویتامین A نیز به عملکرد مناسب مخاط بدن کمک میکند و
ویتامین B12 مانع از فعالیت باکتریهای حساسیتزا در روده میشود.
مصرف
پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود و مصرف آن از
آلرژیهای فصل بهار پیشگیری میکند. خوردن مرتب آن به مقاومشدن افرادی که
به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، کمک فراوانی میکند.
هویج، اسفناج و دیگر سبزیهای رنگی حاوی بتاکاروتن، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری میکنند.