احمد بایبوردی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ارایه آموزش های علمی و کاربردی به کشاورزان برای تولید محصولات ارگانیک ضروری است.
وی تشریح کرد: کارشناسان افزایش تولید محصولات ارگانیک را در سایه فرهنگسازی مصرف این محصولات و بازاریابی آنها امکانپذیر می دانند. بایبوردی ادامه داد: تغییر رفتار کشاورزان به منظور مدیریت آفات به سوی کنترل شیمیایی و تولید محصولات ارگانیک بسیار کُند است.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: اتخاذ سیاست های تشویقی برای تولیدکنندگان با راه اندازی غرفه های فروش محصولات سالم در بازار و میادین شهر راهکاری تاثیرگذار خواهد بود.
وی اظهار داشت: ایجاد کلینیک های آموزشی و تخصصی در زمینه تغذیه، آفات و بیماری های زراعی و باغی در علاقه مند شدن بهره برداران برای تولید ارگانیک بی نتیجه نیست.