به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران رضا جهانگیریفر با اعلام این خبر در دومین جلسه کمیته بهداشت و درمان سازمان رفاه که با حضور مدیران مراکز خدماتی،مدیر حراست سازمان و سایر مسئولان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری تهران برای درمان این مددجویان هزینههای قابل توجهی پرداخت کرده است.
وی افزود: غالب این خدمات مربوط به هزینه های جراحی ، بستری و یا درمان سرپایی بوده است.
وی با انتقاد از عدم همکاری سازمانها و ارگانهای مسئول در بحث سلامت جامعه یادآورشد: شهرداری تهران تنها وظیفه جذب و نگهداری موقت این افراد را دارد ولی به دلیل بیتوجهی سایر نهادهای مسئول و برای جلوگیری از شیوع بیماریها در جامعه این مهم را نیز برعهده گرفته است.
وی با یادآوری این موضوع که بیشترین مددجویان ارجاعی به مراکز درمانی مشکلات عفونی،ارتوپدی،بیماریهای داخلی و ... داشته اند از متولیان درمانی کشور نیز گلایه کرد و گفت: متاسفانه در مواردی شاهد برخورد نامسئولانه درمانی در رابطه با مددجویان بی خانمان بودهایم. حتی با کیس هایی درسطح شهر مواجه شده ایم که لباس مراکز درمانی برتن داشتهاند و به علت بیخانمانی ،نه تنها خدمات درمانی دریافت نکردهاند بلکه از آن مرکز درمانی اخراج شده اند!
چرخه پژوهش باید در مراکز فعال شود
سرپرست امور بهداشت و درمان مراکز ساماندهی هم در دومین جلسه کمیته بهداشت ودرمان مراکز تابعه گفت: چرخه پژوهش باید در مراکز فعال شود بنابراین لازم است که در این باره مسئلهیابی شود.
دکتر محمدهادی کبیری با بیان این مطلب اظهارکرد: چرخه مشکلات و بیماری های مددجویان جامعه هدف شهرداری به اجتماع و یا خانواده بازمیگردد ولی ضروری است که پزشکان مراکز برای جلوگیری از شیوع بیماریها در مراکز خدماتی سازمان به مسئله پیشگیری توجه ویژه داشته باشند .
وی ادامه داد: آموزشهای موردنیاز برای پیشگیری از افزایش بیماریهایی همچون HIVایدز و یا هپاتیت و... با توجه به تعین دلیل افزایش مثل تزریقات،سرنگ آلوده ویا مسائل جنسی و...باید از سوی واحدهای پیشگیری اعلام شود.
کبیری همچنین به موضوع گزارش گیری هفتگی اشاره و تصریح کرد: در این گزارش ها نگاه به مسئله و مسئله یابی نباید فراموش شود.
انتهایپیام/