رئیس مرکز پژوهش های مجلس با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) به جنس و قشر خاصی تعلق ندارد، گفت: هردو نگاه افراطی و تفریطی به زن نگاهی ابزاری دارند.

به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهشهای مجلس در جمع کارکنان زن مرکز پژوهش‌های مجلس در مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، مقام شامخ مادر و روز زن، با تبریک این روز گفت: امیدوارم بانوان این مرز و بوم همواره رهرو فاطمه زهرا سلام الله علیها باشند.
 
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فاطمه زهرا سلام الله علیها به جنس و قشر خاصی تعلق ندارد، افزود: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها متعلق به همه بشریت است.
 
وی با تاکید براینکه در زندگی درس‌های زیادی از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می‌توانیم بیاموزیم، تصریح کرد: به دلیل زن بودن حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، ایشان می‌توانند به عنوان الگو و اسوه‌ای برای زنان باشند اما نوع نگاه ایشان به انسان، زندگی و جهان باعث شده تا زندگی حضرت برای تمام جامعه از جمله مردان و زنان آموزنده و الگو باشد.
 
جلالی با تاکید بر اینکه همه باید در زندگی پیرو حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها باشیم، یادآور شد: در جامعه ایران و جوامعی که حجاب، عفاف و سایر ارزش‌ها وجود دارند، پیروی و الگوبرداری از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها راهگشاست.
 
وی ادامه داد: جامعه زنان ایران امروز رسالت مهمی دارند و آن این است که زن هم می‌تواند با حضور در فعالیت‌های اجتماعی و دارا بودن سهم در مدیریت جامعه جایگاه والایی داشته باشد و هم معیارهای یک زن مسلمان را هم رعایت کند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، با بیان اینکه درباره زنان دو نگاه افراطی و تفریطی وجود دارد، توضیح داد: هردو نگاه افراطی و تفریطی به زن نگاهی ابزاری دارند.
 
وی افزود: نگاه افراطی به زن بدون توجه به شخصیت و جایگاه زنان، تنها به دنبال این است تا با مطرح کردن برهنگی زنان، از آنان به صورت ابزاری استفاده کند.
 
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تشریح نگاه تفریطی به زنان، تصریح کرد: محبوس کردن زنان در کنج خانه و دور نگه داشتن آنها از فعالیت‌های اجتماعی، که در نگاه تفریطی به زن موجود است استفاده ابزاری از زنان به شکل دیگری است.
 
جلالی افزود: نگاه افراطی و تفریطی به زنان باعث می‌شود تا پتانسیل و توانایی نیمی از جامعه بلااستفاده باقی بماند.
 
وی در تبیین نگاه متعادل به زن در جامعه، توضیح داد: نگاه میانه و متعادل به زنان که دین اسلام و به خصوص تشیع آن را معرفی کرده، باعث می‌شود از همت و حضور سرنوشت ساز این قشر در همه عرصه‌ها استفاده شود و حضرت امام خمینی (ره) نیز به خوبی این دیدگاه را عملی نموده‌اند.
 
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تاکید براینکه زن باید دارای همه معیارهای اصیل اسلامی باشد، یادآور شد: معیارهای اصیل اسلامی چون حجاب، عفاف و حیا، عامل صیانت از زن است.
 
انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار