به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
این گیاه را در نام فارسی جعفر کوهی نامیده اند و در اصطلاح محلی برزا نام گرفته است.
مشخصات ريخت شناسي : گياه پايا –علفي –بدون كرك –سبز متمايل به زرد – بن گياه پوشيده از برگ هاي خشك –ريشه داراي انشعابات طويل فيبري است
این گیاه معمولا در اردیبهشت ماه قابل برداشت است و در بیستون و روانسر و دالاهو واسلام آباد غرب یافت می شود
طریقه مصرف این گیاه به این صورت است که از برگ ها ی آن به عنوان سبزي خوردن به صورت چاشني با غذا و گاهي با نمك استفاده نموده و نيز به صورت پخته شده مشابه قورمه سبزي به عنوان سبزي خورشتي استفاده مي شود./س
خواص این گیاه رو هم کاش میتونستین تو سایتتون مینوشتین
ممنون