حجت الله بهروز در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، در تشریح این خبر با اشاره به آغاز فعالیتهای حوزه حمل و نقل و ترافیک از ابتدای سال جاری و تحت عنوان طرح استقبال از بهار به ارائه برنامهی حوزههای مختلف معاونت حمل و نقل و ترافیک تا 15 اردیبهشت ماه سال جاری اشاره نمود و اظهار داشت: بیان دقیق جزئیات سبب مشخص شدن راه رسیدن به هدف و انجام فعالیته در زمان مورد انتظار میشود.
وی بودجه معاونت حمل و نقل و ترافیک در سال جاری را در حدود 4 هزار میلیارد تومان عنوان نمود و افزود: بیش از 50 درصد از این بودجه به مترو اختصاص یافته و مابقی آن بر اساس نیازها در بخشهای متفاوت صرف خواهد شد.
قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران رشد بودجه سال 93 در حوزه حمل و نقل و ترافیک نسبت به 92 را بیانگر اهمیت شورا و ستاد شهرداری به این بخش دانست و تاکید کرد: این امر بیانگر آن است که عقب افتادگیهای ایجاد شده در حوزه حمل و نقل عمومی مورد توجه نمایندگان و مدیران شهری قرار گرفته و امیدواریم استفاده مناسب این اعتبار در اجرای برنامههای موثر سبب فراهم نمودن رضایت شهروندان گردد.
بهروز اجرای برنامههای در نظر گرفته شده در سال 93 را بخشی از برنامه 5 ساله شهرداری تهران عنوان نمود و افزود: ساخت 30 کیلومتر مترو به عنوان شاخصترین فعالیت حمل و نقل و ترافیک در سال 93 و 150 کیلومتر تا سال 97 سبب کاهش بخشی از مشکلات ترافیک شهر تهران خواهد شد.
وی افزایش تعداد واگنهای موجود در خطوط مترو را اقدامی دیگر در جهت کاهش سرفاصله حرکت قطارهای و افزایش جابجایی شهروندان و رضایتمندی آنان ذکر کرد و گفت: این امر در ناوگان اتوبوسرانی نیز با افزایش 420 دستگاه اتوبوس دو کابین و ایجاد زیر ساختهای مناسب برای اتوبوسهای برقی محقق خواهد شد.
قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه شاید بیشترین تغییرات در خصوص فعالیتهای مرتبط در حوزه عقب افتادگیهای صورت گرفته ناشی از نبود بودجه مناسب در سالهای گذشته باشد از اقدامات زیست محیطی به عنوان یکی دیگر از رویکردهای اساسی در برنامههای معاونت حمل و نقل و ترافیک نام برد و خاطر نشان کرد: توسعه فرهنگ به کارگیری موتورهای برقی و تجهیز خودروهای دیزلی به فیلتر دوده از جمله فعالیتهای ابتکاری شهرداری تهران در این راستا است.
انتهای پیام/