به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شاتا ، رسول کدخداییˈاظهار کرد: ظرفیت های موجود در کشور برای راه اندازی این مرکز تحقیقاتی فراهم است و از این نظر هیچ گونه مشکلی نداریم.
وی با بیان اینکه فعالیت این مرکز نیازمند حمایت مالی و تجهیزاتی دولت است ، گفت: بازار غذای حلال در دنیا گردش مالی سالانه میلیاردها دلاری دارد و به همین دلیل ورود دولت در این عرصه امری ضروری است.
رییس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد افرود: در این زمینه حتی کشورهای غیرمسلمان نیز به طور جدی وارد کار شده اند به طوری که کشور تایلند با شعار ˈتایلند آشپرخانه دنیاˈ وارد این عرصه شده است.
وی با بیان اینکه جایگاه ایران در بازار غذای حلال ضعیف است، گفت: اهمیت شرعی و سلامت غذا برای مسلمانان و اهمیت حضور در این بازار اقتصادی نشان از ضرورت حضور موثر و نقش آفرینی ایران در این عرصه دارد.
رییس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد بیان کرد: پژوهشکده صنایع غذایی بر اساس ماموریت اصلی خود برای انجام تحقیقات کاربردی، ˈتقاضا محورˈ و پاسخگویی به نیازهای صنعت غذایی کشور حول دو محور امنیت غذایی و سلامت غذایی متمرکز شده و برنامه های کاری خود را انجام می دهد.
وی افزود: در همین راستا با توجه به رسالت خود وارد تحقیقات در زمینه غذای حلال شده ایم تا برای حفاظت و صیانت جامعه مسلمان حلیت مواد غذایی را با روش های علمی محرز کنیم و نتایج آن را در اختیار فقها و مراجع دینی قرار دهیم.
کدخدایی با بیان اینکه کشورهایی مانند مالزی و ترکیه در این زمینه ورود گسترده و موفقی داشته اند، اظهار داشت: در ایران نیز هرچند اخیرا حرکت هایی در این زمینه انجام شده و شورای راهبردی غذای حلال شکل گرفته است اما هنوز در ابتدای راه هستیم.
رییس پژوهشکده صنایع غذایی مشهد گفت: راه اندازی مرکز تحقیقات غذای حلال می تواند نقطه عطفی در حضور و فعالیت موثر و مفید ایران در بازار غذای حلال باشد.
انتهای پیام/