به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، امیرحسین معماری در نشست خبری نخستین جشنواره سلامت دانش آموزش که با نگاه ویژه به سلامت دانش آموزان استثنایی با همکاری بیمارستان فوق تخصصی نورافشار، دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهرداری تهران و وزارت آموزش و پرورش و یونسکو برگزار شد با اشاره به اینکه گفتمانهای سلامت باید تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند اظهار داشت: نقصی که در همه برنامهها وجود دارد این است که ترجمه خوبی برای انتقال تجارب و دانستههای حوزه سلامت صورت نمیگیرد همیشه یک طرف بحث غایب است باید گفتمانهای سه طرفه ایجاد شود که در آن کودکان در کنار ساختارهای علمی و خدمت رسان های سلامت حضور داشته باشند و برای سلامت و آموزش آنها برنامه تنظیم شود.
دبیر اجرایی جشنواره سلامت دانش آموزی در ادامه با اشاره به فعالیتها و برنامه های این جشنواره گفت: این جشنواره در بخش غرفهای به نمایش توانمندی های اساتید و بیمارستانها و سایر دستگاههای فعال در حوزه کودکان استثنایی خواهد پرداخت همچنین مشاوران و ارزیابیهای چون چشم پزشکی، اعصاب خواهد پرداخت.
وی در ادامه به حضور 5 هزار دانش آموز استثنایی در این جشنواره اشاره کرد و افزود: 5 هزار دانش آموز استثنایی در قالب تورهای مشخص به همراه والدین و اولیای مدارس خود در این جشنواره شرکت خواهند کرد. حضور بیش از 100 استاد برتر، برگزاری جلسههای تخصصی در قالب پنلها برای عموم مردم، ترسیم فضای زندگی سالم برای کودکان استثنایی، اجرا و آموزش رفتارهای سلامتی و اجتماعی در کنار سایر محیطهای جمعیتی از جمله برنامههای این جشنواره است.
معماری در ادامه تصریح کرد: همچنین زنجیره سلامت با همکاری دو هزار نفر تشکیل خواهد شد و کمپین دوچرخه سواری با شرکت گروههای مردمی در حمایت از دانش آموز استثنایی در این جشنواره حضور خواهند داشت.
وی در ادامه بیان داشت: سفره سلامت منطقه 2 نیز به صورت خاص در این جشنواره به ارائه برنامه های خود خواهد پرداخت.
دبیر اجرایی جشنواره سلامت دانش آموزی در پایان با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی این در جشنواره حضور ندارد خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش همکاری بسیار خوبی با این جشنواره دارد.
گفتنی است این جشنواره از اول تا هفتم اردیبهشت ماه از ساعت 9 صبح الی 8 شب میزبان مردم در برج میلاد خواهد بود.
انتهای پیام/