دکتر مسعود کیمیا گر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اشپل همان تخم ماهی سفید است که قبل از تخمریزی ماهی، آن را به صورت بهداشتی از شکم ماهی خارج کرده و در غذا مصرف میکنند.
وی در ادامه افزود: یک قاشق غذاخوری از آن معادل یک واحد روغن و دو قاشق غذا خوری از آن معادل یک واحد گوشت محسوب میشود. پس نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، زیرا کالری فراوان را در یک وعده به مصرف کننده میدهد.
وی در پایان گفت: خوشبختانه اشپل ماهی آلوده به فلزات سنگین مثل جیوه نیست و به راحتی میتوان آن را میل کرد، زیرا فلزات سنگین معمولا در لایههای سطحی و پوست ماهی جای میگیرد و مصرف این ماده غذایی در تمامی سنین توصیه میشود.
انتهای پیام/