مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: هدف از مصرف کودهای بیولوژیک تقویت حاصلخیزی خاک و تامین نیازهای غذایی گیاه است.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کشاورزان باید بدانند که هیچ گونه مواد سمّی و یا میکروبی در چرخه غذایی در صورت استفاده از کودهای بیولوژیک وارد نخواهد شد.

وی تصریح کرد: باکتری های تشکیل دهنده کودهای بیولوژیک می توانند در شرایط مختلف آب و هوایی و خاک مناطق مختلف کشور حداکثر فعالیت را داشته باشند.

بایبوردی داد: صادرات گیاهان زراعی و باغی با استفاده از کودهای بیولوژیک و تولید محصولاتی با کیفیّتی مناسب به عنوان محصولات ارگانیک امکانپذیر می شود.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: پس از یک بار استفاده از کودهای بیولوژیک، باکتری های تشکیل دهنده موجود در آن در خاک تکثیر شده و نیازی به استفاده پیاپی از آنها نیست.

وی اظهار داشت: با مصرف کودهای بیولوژیک، مصرف کودهای شیمیایی کاهش می یابد.

بایبوردی تاکید کرد: کودهای بیولوژیک با تولید هورمون های طبیعی به نوعی محرّک رشد گیاهان بوده و باعث گسترش ریشه و جذب بیشتر و بهتر آب و مواد غذایی و درنهایت افزایش عملکرد می شوند./س
 
 
 
برچسب ها: استفاده ، کود ، بیولوژیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.