مدیر دفتر بهبود و تغذیه کشور عنوان کرد

الگوی نادرست مصرف غذا عامل شیوع چاقی در ایران

با توجه به اینکه چاقی باعث ایجاد ناراحتیهای قلبی و دیابت و فشار خون می‌شود و در ایران 50 درصد افراد مبتلا به ناراحتی قلبی هستند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ عبداللهی مدیر دفتر بهبود و تغذیه کشور در حاشیه نشست خبری هفته سلامت گفت: شیوع قابل توجه چاقی به خاطر الگوی مصرف نامناسب غذا است اقلام اساسی مانند سبزی، شیر و لبنیات در بین افراد کمتر استفاده می‌شود و برای برطرف کردن این معضل باید الگوی مصرف غذایی را از کودکی و در مهدکودک‌ها آغاز و مورد توجه قرار داد.

وی ادامه داد: چاقی باعث ایجاد ناراحتی‌های قلبی، دیابت و فشار خون می‌شود که در ایران 50 درصد افراد مبتلا به ناراحتی قلبی هستند.

وی در ادامه افزود: دفتر بهبود سلامت، سایت آموزشی را با هدف فرهنگ‌سازی و الگوی صحیح سلامت دارد که در آن به بررسی نقش تغذیه در سلامت افراد و همچنین بیماریهای مختلف می‌پردازد.

وی گفت: رهنمودهای فرهنگی کشور در زمینه سلامت به صورت کتابچه‌هایی تهیه شده است که در آن توصیه شده از غذاهای بومی در سبد و سفره غذایی استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: با اصلاح الگو و ارتقا سطح اطلاعات عمومی مردم می‌توانیم تغذیه صحیح را فرهنگ‌سازی کنیم.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: چاقی ، هفته ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار