دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیر سویا از خیس کردن دانههای سویا در آب و خرد کردن و فشردن آن بدست میآید. به شیر سویا کلسیم، تعدادی از ویتامینها و انواع اسانس و طعم دهنده اضافه میشود تا از این طریق غنی تر و مغذی تر شود و مزه آن با ذائقه افراد سازگار شود.
وی افزود: افرادی که به شیر حساسیت دارند، میتوانند برای تامین کلسیم از شیر سویا استفاده کنند، ولی برخی از افراد نگرانند که آیا شیر سویا جایگزین مناسبی برای شیر است، باید تاکید شود که اگر کسی واقعا به پروتئین شیر گاو حساسیت داشته باشید، معمولا به پروتئین موجود در شیر سویا نیز حساس است و با مصرف آن ممکن است دچار "واکنشهای حساسیتی" شود.
نیستانی با بیان اینکه شیر سویا برای افرادی مناسب است که به شیر حساسیت ندارند، عنوان کرد: چرا که مصرف آن در افرادی که حساسیت دارند، باعث نفخ، دل درد و اسهال میشود.
انتهای پیام/
من خودم اینکار را انجام دادم و مشکل ناراحتی معده و نفخ هنگام شیر خوردن برطرف شد.( زیرا بتدریج تولید آنزیم کازئیناز در معده زیاد می شود).
برای اینکار شیر های استریل پاکتی کوچک ( 200 سی سی ) را نی وارد کنید و در یخچال بگذارید. بهتر است ابتدا از شیرهای طعم دار مثل شیر نارگیل یا شر کاکائو استفاده کنید.
هر روز یک قورت کوچک با نی بخورید و هر هفته تعداد دفعات و بعدا حجم شیر را زیاد کنید.البته پاکت را بیشتر از یک هفته نگهدارید و در صورت تغییر مزه آن پاکت جدیدی باز کنید. تا 90 درصد در صورت صبر و حوصله مشکل شما برطرف می شود.