کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان نوشیدن دَم کرده نعناع در تمیز نمودن کبد، رقیق شدن صفرا و کاهش کلسترول خون موثر می دانند.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نعناع برای هضم و سنگینی معده میتواند مفید باشد و به دلیل داشتن ویتامین ب1 و ب2 اشتها آور و سرشار از فولات است.

وی تشریح کرد: گل، برگ و ساقه نعناع ارزش دارویی دارند.

نقشی ادامه داد: برای تسکین درد دندان نعناع را در دهان قرار داده و جویده شود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: روغن طبیعی نعناع، علایم معده درد، گرفتگی عضلانی و سندروم روده تحریک پذیر را تسکین می دهد.

نقشی گفت: نعناع برای رفع بوی نامطبوع دهان و پیش گیری از بروز بیماری های لثه ای قابل توصیه است.

وی اظهارداشت: چای نعناع علاوه بر انرژی زا بودن، حرارت اضافه بدن را خارج کرده و سرماخوردگی و سرفه فصلی را نیز درمان می کند.

نقشی تاکید کرد: برگ نعناع با افزایش سوخت و ساز بدن، چربی اضافه بدن را می سوزاند.
 
 
انتهای پیام/ش
برچسب ها: مصرف ، نعناع ، صفرا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.