به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، دکتر بیدار پور گفت: داشتن یک رژیم غذایی نامناسب و مصرف زیاد روغن و چربی، فشار خون بالا، چاقی، کم تحرکی، استرس، فشارهای روانی و مصرف دخانیات در بروز بیماری قلبی و عروقی موثر است.
وی افزود: مصرف زیاد روغن و چربی در برنامه غذایی روزانه زمینه بروز بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.به گفته وی چاقی و اضافه وزن، زمینه ابتلا به سایر بیماری های غیر واگیر مانند دیابت و انواع سرطان ها را فراهم می کند.
وی بر جایگزین کردن روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به جای روغن نباتی جامد تاکید کرد و گفت: روغن زیتون از منابع خوب روغن و حاوی اسید اولئیک فراوان است، مصرف متعادل این روغن سبب کاهش کلسترول خون می شود و برای سلامت قلب و عروق مفید است.
وی بر مصرف غذاهای کم چرب و مصرف روزانه لبنیات کم چرب تاکید کرد و گفت: میزان مصرف غذاهای آماده مانند پیتزا، سوسیس، کالباس، همبرگر و غذاهای سرخ کرده را کاهش دهید./
انتهای پیام/س